Connect with us

BOX

Adrian Popuţea, pe lista USR pentru Consiliul Local Zalău


Cel mai longeviv pugilist al judeţului Sălaj şi actualmente antrenor la secţia de box de la CSM Zalău a intrat în politică şi este candidat din partea USR pentru Consiliul Local Zalău


Adrian Popuţea este cel mai longeviv pugilist al judeţului Sălaj, având în spate o carieră de 19 ani în boxul românesc. Este un adevărat campion şi se poate mândri că a cucerit în carieră multiple medalii naţionale şi chiar internaţionale.

A cucerit peste 50 de medalii la Campionatele Naţionale, Cupa României sau chiar Campionatul European Studenţesc. La finalul anului 2018 a decis să se retragă şi s-a axat pe antrenorat, fiind în prezent antrenor al secţiei de box de la CSM Zalău.

Recent, Adi Popuţea a decis să intre şi în politică şi s-a alăturat celor de la USR. Deşi nu are experienţă în politică, fostul pugilist şi-a depus candidatura la Consiliul Local Zalău.

“Ca şi restul colegilor săi, nu are experienţă în politică, dar ceea ce îl recomandă sunt pasiunea şi tenacitatea cu care a ţinut piept oricărei confruntări”, spun cei de la USR Sălaj.

În anul 2010, Adrian Popuţea a făcut cel mai important pas în viaţa personală şi s-a căsătorit cu Lavinia şi împreună, au doi copii. Cei doi îşi doresc pentru copiii lor un viitor în Zalău, acesta fiind unul dintre motivele pentru care Adi a decis să intre în politică. Antrenorul de la secţia de box de la CSM Zalău îşi doreşte să se implice în dezvoltarea comunităţii inclusiv cu proiecte pe parte de sport de masă şi de performanţă.

Fostul pugilist îşi propune încurajarea sportului în rândul cetăţenilor şi este convins că va câştiga în Consiliul Local lupta pentru promovarea sportului pe plan local şi pentru un oraş care să ofere mai multe perspective tinerilor. Ca şi în viaţa sportivă, şi în Consiliul Local, el îşi va exercita atribuţiile în cel mai profesionist mod.

“M-am născut în Zalău şi îmi doresc să rămân în continuare aici. Îmi doresc să trăim bine în Zalău şi vreau să pun umărul la acest bine”, ne-a declarat Adrian Popuţea.

Născut la data de 20 aprilie 1986, Adrian Popuţea a absolvit Colegiul Tehnic “Alesandru Papiu Ilarian”, după care şi-a continuat studiile la Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport din cadrul Universităţii “Vasile Goldiş” – masterat.

De asemenea, Popuţea are diplomă de licenţă şi la Facultatea de Ştiinţe ale Naturii, din cadrul aceleiaşi Universităţi.

În anul 2018 a devenit antrenor cu acte în regulă după ce a absolvit cursurile Centrului Naţional de Formare şi Perfecţionare a Antrenorilor (CNFPA) la Bucureşti.

Să spunem că pe lista USR pentru Consiliul Local se află şi Cosmin Ardelean.

Preşedintele filialei Zalău, precum şi profesor de sport la Şcoala Gimnazială Nr.1 Dragu, Ardelean a obţinut rezultate deosebite alături de elevii săi la olimpiadele şcolare de profil.

Mai multe pe acest subiect, în ediția ziarului Sportul Sălăjean de miercuri, 22 ianuarie. 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in BOX