Connect with us

FOTBAL

SCM Zalău dispută primul meci amical din 2020 la Oradea


Sâmbătă, de la ora 12.00, SCM Zalău va disputa prima partidă de verificare din 2020, urmând să întâlnească Foresta Tileagd, o echipă din Liga a IV-a Bihor


SCM Zalău a dat start pregătirilor pentru retur de o săptămână, iar în această perioadă s-a antrenat pe plan local, la stadion, la Titan Arena, chiar şi pe Meseş, acolo unde antrenorul Marius Paşca a programat câteva antrenamente fizice.

La finalul săptămânii trecute, gruparea zălăuană a disputat un joc şcoală, pe terenul din Popeni, iar sâmbătă va juca şi primul meci amical din acest an.

Acesta va avea loc de la ora 12.00, pe un teren sintetic de dimensiuni mari, din Oradea, unde SCM Zalău va întâlni Foresta Tileagd. Este vorba de o formaţie din Liga a IV-a Bihor, aflată pe locul 13 după turul de campionat.

“Mi-am dorit ca în primul meci să întâlnim o echipă de Liga a IV-a. Vom intra uşor în această pregătire şi până la începerea returului vom disputa şapte partide de verificare”, a spus Marius Paşca.

După o săptămână de pregătire, antrenorul s-a arătat mulţumit de cum răspund jucătorii cerinţelor sale, însă greul va începe săptămâna viitoare, când SCM Zalău va pleca în cantonament la Cheile Grădiştei.

SCM Zalău va pleca în cantonament pe 30 ianuarie, dar până atunci va mai disputa un joc amical. Miercurea viitoare, gruparea zălăuană va întâlni pe Sănătatea, la Cluj.

“Sunt mulţumit de modul cum decurge pregătirea şi de cum se pregătesc jucătorii. Sâmbătă am avut un joc şcoală între noi şi am dorit să-i văd cum se mişcă jucătorii, în ideea de a face şi un altfel de antrenament. Este o perioadă mai dificilă pentru ei, de readaptarea la efort.  Avem de lucru la omogenizare fiindcă au venit mulţi jucători noi”.

 Marius Paşca – antrenor SCM Zalău

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL