Connect with us

FOTBAL

S-a terminat vacanţa. Au început competiţiile oficiale pentru sportivii de la CSS Zalău


Junioarele I de la secţia de handbal au fost primele care au debutat în noul an, având meci în campionat la Baia Mare. La finalul acestei săptămâni urmează să intre în competiţie şi sportivii de la minivolei, urmând ca aceştia să participe la turneul IV din cadrul campionatului Naţional. Turneul se va desfăşura la Zalău, în organizarea Academiei de Volei “Lazăr Marius”


În ceea ce priveşte Clubul Sportiv Şcolar, să spunem că au început campionatele la handbal şi volei. Totuşi, până acum doar handbalistele au evoluat, junioarele I fiind învinse duminică la Baia Mare.

Joi, handbalistele mari de la CSS Zalău vor întâlni pe teren propriu echipa CS Arena Târgu Mureş. Meciul va avea loc în Sala Sporturilor “Gheorghe Tadici”, de la ora 16.00. La final de săptămână, juniorii I de la secţia de volei au avut liber, după ce şi etapa cadeţilor a fost amânată.

Astfel, primii voleibaliştii care vor evolua în 2020 în campionat sunt cei de la categoria de vârstă minivolei. Academia de Volei “Lazăr Marius” va organiza la finalul săptămânii turneul IV din Campionatul Naţional de Minivolei.

Şi cadeţii vor intra în horă, astfel că CSS Zalău va primi vizita celor de la CSS Lapi Dej, în timp ce Academia de Volei “Lazăr Marius” se va duela pe teren propriu cu LPS Bistriţa.

Secţiile de atletism, fotbal şi lupte libere sunt în perioada precompetiţională şi fac pregătiri pe plan local, la fel cum este şi cazul secţiei tenis de masă.

Fotbaliştii şi luptătorii vor începe competiţiile prin luna martie, în timp ce atleţii vor participa la competiţi începând cu luna februarie.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL