Connect with us

FOTBAL

Internaţionalii din Republica Moldova au şi plecat de la Zalău


Aduşi sub Meseş de impresarul Emil Bode, Valeriu Macriţchii, Andrei Macriţchii şi Ivan Urvanţev au plecat încă de vineri, deşi ei urmau să fie văzuţi la treabă de antrenori, sâmbătă la jocul şcoală. “A fost lipsă de seriozitate, atât din partea jucătorilor, cât şi din partea domnului Emil Bode”, a spus Marius Paşca


Cinci jucători a transferat SCM Zalău până în momentul de faţă, toţi cu experienţă în ligile superioare. Pe lângă Raul Stanciu, Florin Istrate, Tudor Ţăranu, Andrei Pavel şi  Robert Popescu, gruparea de sub Meseş mai caută întăriri, iar în acest sens, la reunirea de săptămâna trecută, antrenorii au avut la pregătire şi trei internaţionali din Republica Moldova.

Mijlocaşul Valeriu Macriţchii, fundaşul  Andrei Macriţchii şi atacantul Ivan Urvanţev au fost aduşi la Zalău de impresarul Emil Bode, iar la prima vedere cv-ul lor părea cât se poate de important, în condiţiile în care  toţi au evoluat în Naţionala U 21 a Moldovei, iar  fraţii Macriţchii au prins şi câteva partide amicale în Naţionala de seniori.

Toţi trei s-au antrenat câteva zile cu SCM Zalău şi urmau să fie văzuţi la treabă şi la jocul şcoală de sâmbătă, însă cei trei internaţionali au părăsit Zalăul după antrenamentul de vineri.

“A fost lipsă de seriozitate, atât din partea celor trei jucători, cât şi din partea domnului Emil Bode. Am avut o înţelegere cu ei să rămână până sâmbătă să-i vedem. Chiar au fost anumite discuţii preliminare vizavi de partea financiară şi mai urma ca după jocul şcoală de sâmbătă să mai avem o rundă de discuţii. La nicio oră de la antrenamentul de vineri, am fost sunat de la hotel şi am fost informat că cei trei jucători au plecat”, a spus Marius Paşca, care s-a arătat deranjat de maniera în care au procedat cei trei moldoveni.

Valeriu Macriţchii, Andrei Macriţchii şi  Ivan Urvanţev au jucat la Şherif Tiraspol, Petrocub Hînceşti, Sfântul Gheorghe şi Dinamo Tiraspol.

“Este lipsă de profesionalism. Trebuia să-i vedem cum se mişcă, că până la urmă au venit din Moldova, nu din prima ligă din Italia. Am văzut CV-ul lor, dar nu am văzut nicio filmare cu ei. Fundaşul central părea un jucător bun. El de fapt a şi jucat mai mult la Dinamo Tiraspol. Cât de cât şi mijlocaşul părea că are calităţi, dar atacantul nu rupea gura târgului”.

Marius Paşca – antrenor SCM Zalău

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL