Connect with us

FOTBAL

Record absolut la licitaţia de tricouri de la Memorialul “Radu Gog”: Tricoul lui Belodedici, licitat la 4.000 de lei!


Organizatorii au scos la licitaţie nu mai puţin de 25 de tricouri. Cea mai mare sumă de bani s-a obţinut pe tricoul purtat de Miodrag Belodedici, la Naţională, pentru care fostul arbitru Gabriel Almaş a acordat suma de 4.000 de lei


Ediţia a XVI-a a Memorialului Radu Gog s-a încheiat duminica trecută, odată cu meciurile din fazele finale când s-au desemnat câştigătorii. STC Group a fost marea câştigătoare a final-four-ului, Dandonia la open, Mobila Şimleu la old-boys, iar la juniori, pe primul loc s-a clasat Spartanii.

Şi la ediţia a XVI-a, ACS Cavalerii a organizat o licitaţie de tricouri ale unor sportivi sau foşti sportivi, iar această licitaţie s-a întins până spre finalul săptămânii trecute. Odată cu încheierea licitaţiei au fost anunţaţi şi câştigătorii, care urmează să intre în posesia tricourilor pentru care au licitat. Dacă la ediţiile trecute, tricoul lui Cristina Neagu sau cel a lui Ioan Ovidiu Sabău s-au judecat pentru sume cuprinse între 3.000 şi  3.500 de lei, la ediţia din 2020 s-a consemnat un record absolut, astfel că pentru tricoul purtat de Miodrag Belodedici la Naţionala României, fostul arbitru Gabriel Almaş a oferit suma de 4.000 de lei.

Peste 18.000 de lei din licitaţiile de tricouri!

Încă din luna decembrie, ACS Cavalerii a scos la lictiaţie primele tricouri de la Olimpiu Moruţan (FCSB), Andrei Cristea (Poli Iaşi), Mihai Roman (FC Botoşani), Alexandru Cicâldău (CSU Craiova) şi cel purtat de Alexandru Mitriţă în partida dintre România şi Suedia, cu care s-a şi deschis licitaţia.

Lista tricourilor a devenit mult mai numeroasă de la o zi la alta, astfel că în total s-au ajuns la 25 de tricouri.

Cel mai “vânat” a fost tricoul lui Miodrag Belodedici, pe care l-a purtat la Naţionala României. Vasile Ardelean, un apropiat al turneului caritabil, care a licitat şi la ediţiile trecute a oferit 2.800 de lei, dar până la urmă,  tricoul a fost adjudecat de către fostul arbitru divizionar, Gabriel Almaş care a oferit suma de 4.000 de lei.  În aceste condiţii s-a stabilit recordul la licitaţie, după ce în anii trecuţi, tricoul lui Ioan Ovidiu Sabău sau cel al handbalistei Cristina Neagu s-au achiziţionat cu sume cuprinse între 3.000 şi 3.500 lei.

Din toată lictiaţia de tricouri organizată la ediţia a XVI-a s-a obţinut suma de 18.650 lei.

 

Tricoul lui Ianis Hagi, licitat pentru suma de 1.500 lei

Deşi a fost scos la licitaţie abia cu două zile înainte de competiţie, tricoul internaţionalului Ianis Hagi a avut un real succes. Astfel, acest tricou a fost în topul licitaţiei şi s-a oferit suma de 1.500 lei de către Gabriel Săinescu.

Alte trei tricouri au avut trecere mare şi s-au adjudecat pentru suma de 1.000 de lei, este vorba de tricourile lui Ionuţ Nedelcearu (România), Alexandru Mitriţă (România) şi a lui Juan Emmanuel Culio (CFR Cluj).

Din cele 25 de tricouri, cele mai multe au fost adjudecate de Gabriel Almaş, care a câştigat licitaţia pentru 10 tricouri. Pe lângă tricoul lui Miodrag Belodedici, fostul arbitru a mai achiziţionat tricourile lui Alexandru Mitriţă, Gabriel Vaşvari, Monel Sabou, Andrei Dragu, Daniel Celea, Mircea Rednic, Ghedi Kamara, Alexandru Lungu şi Ionuţ Nedel cearu. Totalul sumei licitate pentru aceste 10 tricouri a fost de peste 8.000 de lei.

După ce anul trecut a achiziţionat trei tricouri – Cosmin Opriş – a fost din nou activ la licitaţia din acest an şi a intrat în posesia a patru tricouri, cel a lui Andrei Cristea (Poli Iaşi), Mihai Roman (FC Botoşan), George Ţucudean (CFR Cluj) şi Deian Sorescu (Dinamo Bucureşti). Prin achiziţionarea celor patru tricouri, Cosmin Opriş – membru al galeriei HC Zalău – a ajutat în scop caritabil prin faptul că pentru cele patru tricouri a oferit suma de 2350 lei.


Iată lista câştigătorilor la licitaţia de tricouri de la Memorialul Radu Gog: 

Miodrag Belodedici (România) – 4.000 lei (Gabriel Almaş)

Ianis Hagi (România) – 1.500 lei (Gabriel Săinescu)

Alexandru Mitriță (România) – 1.000 lei (Gabriel Almaş)

Ionuţ Nedelcearu (România) – 1.000 lei (Gabriel Almaş)

Juan Emmanuel Culio (CFR Cluj) – 1.000 lei (Răzvan Mureşan)

Alexandru Cicâldău (U Craiova) – 850 ron (Silviu Inceu)

Olimpiu Moruțan (FCSB) – 800 lei (Cristian Marius Valache)

Gabriel Vașvari (Sepsi OSK) – 700 lei (Gabriel Almaş)

George Ţucudean (CFR Cluj) – 650 lei (Cosmin Opriş)

Deian Sorescu (Dinamo Bucureşti) – 650 lei (Cosmin Opriş)

Andrei Cristea (CSMS Iași) – 600 lei (Cosmin Opriş)

Roland Niczuly (Sepsi OSK) – 600 lei (Vegh Nimrond)

Nneka Onyejekwe (România) – 550 lei (Monel Sabou)

Monel Sabou (atletism) – 500 lei (Gabriel Almaş)

FCSB – 500 lei (Florin Morar)

Liviu Antal (Zalgiris) – 500 lei (Călin Onicaş)

Andrei Dragu (Energeticianul) – 500 lei (Gabriel Almaş)

Mihai Roman (FC Botoșani) – 450 lei (Cosmin Opriş)

Chike Onyejekwe (România) – 450 lei (Monel Sabou)

Pandurii Tg. Jiu – 400 lei (Claudiu Andrei)

Mihai Butean (CFR Cluj) – 350 lei (Ionuţ Hens)

Daniel Celea (CS Mioveni) – 300 lei (Gabriel Almaş)

Mircea Rednic (Al Faisaly) – 300 lei (Gabriel Almaş)

Ghedi Kamara (naționala artiștilor) – 300 lei (Gabriel Almaş)

Alexandru Lungu (MMA) – 200 lei (Gabriel Almaş)


 

Loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL