Connect with us

BOX

Sportivii secţiilor tenis de masă şi box de la CSM Zalău, încep competiţiile oficiale


La finalul săptămânii va avea loc Cupa României la juniori I şi juniori II la tenis de masă, CSM fiind reprezentat de patru sportivi. Pugiliştii vor participa şi ei la final de săptămână la un sparring în Oradea, urmând ca la începutul lui februarie să participa la Naţionalele de seniori din Iaşi


S-a terminat vacanţa şi încep competiţiile oficiale pentru sportivii de la CSM Zalău. Unele secţii ale clubului au început deja competiţiile oficiale, iar altele urmează să debuteze la finalul acestei săptămâni şi în perioada imediat următoare.

În ceea ce priveşte Clubul Sportiv Municipal, sportivii de la secţia de box se pregătesc intens şi la finalul acestei săptămâni revin în ring pentru un sparring cu mai multe cluburi, ce va avea loc la Oradea, vineri, 24 ianuarie. Paul Magdaş, Adrian Rus, Andrei Roşca, Cristian Terec, Cristian Balint, Mario Pop, Margareta Hidigan şi Diana Tănăsescu sunt sportivii care vor face deplasarea în judeţul Bihor.

Unii sportivi de la tenis de câmp au început competiţiile, iar Bogdan Silaghi a reprezentat CSM Zalău la Cupa de Iarnă de la Oradea. Prima competiţie oficială pentru pugiliştii pregătiţi de Adrian Popuţea şi Ioan Dragoş va fi Campionatul Naţional de Seniori ce va avea loc la începutul lunii februarie la Iaşi, după care urmează Campionatul Naţional feminin, care anul acesta va avea loc la Medgidia.

Totodată, la finalul acestei săptămâni va avea loc Cupa României la juniori II şi juniori I la tenis de masă, astfel că sportivii acestei secţii vor participa la prima competiţie oficială din 2020. Iosif Patriciu, Ştefan Pop, Camelia Chira şi Mara Viman sunt sportivi care alături de antrenorul Victor Puie vor face deplasarea la competiţia ce va avea loc la Dumbrăviţa, în judeţul Timiş.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in BOX