Connect with us

Ştiri din Sălaj

A băut bine, s-a urcat la volan şi a intrat cu maşina în poarta unei case


Un bărbat în vârstă de 28 de ani, aflat la volanul unui autoturism înmatriculat în Sălaj, a intrat cu maşina în poarta de acces al unui imobil din judeţul Bistriţa-Năsăud


La data de 18 ianuarie, în jurul orei 01.15, polițiștii din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Bistrița au dispus reţinerea pentru o perioadă de 24 de ore a unui bărbat de 28 ani, din Ruscova, județul Maramureş care este cercetat pentru infracțiuni la regimul rutier.

Bărbatul, care conducea un autoturism înmatriculat în județul Sălaj, pe drumul comunal 7C, prin Orheiu Bistriței, a pierdut controlul direcției de deplasare și a intrat în coliziune cu poarta de acces a unui imobil.

Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest la fața locului, iar rezultatul a fost de 0,64 mg/l alcool pur în aerul expirat. Totodată, în urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că acesta nu deține nici permis de conducere.

Bărbatul a fost prezentat procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Bistrița, iar față acesta a fost dispusă măsura preventivă a controlului judiciar pe o durată de 60 de zile.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Ştiri din Sălaj