Connect with us

BOX

Pugiliştii de la CSM Zalău revin în ring


Sportivii pregătiţi de Adrian Popuţea şi Ioan Dragoş au reluat pregătirile în vederea pregătirii pentru Campionatele Naţionale care vor avea loc în prima jumătate a acestui an. Prima competiţie va avea loc în luna februarie şi este rezervată seniorilor. Până atunci, pugiliştii de la CSM Zalău vor pleca la Oradea, pentru antrenamente comune cu sportivi de la alte cluburi


După un an 2019 foarte bun în care pugiliştii au dominat topul celor mai buni sportivi de la CSM Zalău, dar şi din judeţ, sportivii şi antrenorii secţiei de box au început anul 2020 cu gânduri mari.

În acest an, Campionatele Naţionale vor avea loc în prima jumătate a anului, primul fiind Naţionalele de seniori ce vor avea loc la începutul lunii februarie.

Pugiliştii au reluat pregătirile şi până la prima competiţie oficială se vor deplasa în judeţul Bihor. Mai exact, la data de 24 ianuarie, secţia de box de la CSM Zalău va deplasa 8 sportivi la Oradea, pentru sparring-uri cu sportivi de la Gym Mar Strong Oradea, Voinţa Satu Mare, U Cluj şi DVSC Debrecen.

După această competiţie va urma Campionatul Naţional de seniori la începutul lunii februarie, la Iaşi, după care vine rândul fetelor să se dueleze la Campionatul Naţional ce va avea loc la Medgidia.

În luna martie va avea loc Campionatul Naţional de tineret, unde CSM Zalău va avea un singur reprezentant, Andrei Roşca. În ceea ce priveşte obiectivul secţiei de box pentru acest an este depăşirea numărului de medalii cucerite anul trecut la Campionatele Naţionale.

“Obiectivul pe anul acesta este cucerirea a 15 medalii la Campionatele Naţionale. Anul trecut am cucerit 14 şi cred că obiectivul de anul acesta este unul realizabil”, ne-a declarat Adrian Popuţea.

loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in BOX