Connect with us

DIVERSE

Marius Pop – conducător STC Group: ”Eram datori să-i arătăm lui Florin Pop că există cineva care să-i poată lua cupa la Memorialul Radu Gog”


Conducătorul echipei câştigătoare din final-four a fost încântat de performanţa echipei sale, cu atât mai mult cu cât STC a reuşit să câştige trofeul, după patru ani în care primul loc la categoria supremă a turneului caritabil a fost câştigat de Dia Guard Cipricom


STC Group a fost marea câştigătoare a ediţiei a XVI-a a Memorialului “Radu Gog”.

Conducătorul Marius Pop s-a declarat încântat de această performanţă, mai ales că STC a fost la prima participare şi a oprit dominarea de patru ani a celor de la Dia Guard Cipricom, echipă condusă de prietenul său – Florin Pop.

“Vreau să mulțumesc tuturor jucătorilor pentru efortul făcut şi munca depusă ca să ne facă fericiți. Ştiau de ambiția dintre noi și Florin Pop când este vorba de fotbal și cred că eram datori să-i arătam că exista cineva care îipoate lua cupa, fiindcă erau prea mulți patru ani la rând. Cred că în finală a fost un meci frumos, spectaculos cu multe faze frumoase dar am rămas plăcut surprins când am văzut că s-a ridicat toată sala în picioare la artificiile lui Rareș Anca și mai ales la golul înscris de el aplaudat la scenă deschisă! Pentru noi turneul a fost un bun prilej să ne revedem pentru că mai mult decât o echipă suntem și foarte buni prieteni. Mulțumesc în mod special și lui Tudor Hodiş care a fost lângă noi“, a declarat Marius Pop.

Pe locul doi în final-four s-a clasat Sporting Zalău, formaţie condusă de Alin Pop, care şi el a avut un mesaj pentru Florin Pop de la Dia Guard Cipricom, grupare clasată doar pe locul 4.

“A fost un turneu bun şi a fost important că băieţii s-au şi distrat nu doar au participat la această competiţie. Chiar au fost jocuri frumoase, iar din ce vorbea lumea, semifinala cu Dia Guard a fost cel mai tare joc de când se organizează acest memorial. Inclusiv Florin Pop a fost de la extaz la agonie. Ca şi o glumă, sper ca anul acesta să înveţe să înoate. Oamenii de fotbal care au fost în sală au văzut că la primul gol al STC-ului din finală a fost joc periculos, iar alţi oameni din sală au spus că nu a fost nici henţ la acel 7 m. A fost cel puţin o greşeală gravă de arbitraj care a influenţat câştigătoarea. Dacă şi arbitri ar lăsa la o parte mândria, atunci ar fi mult mai bine. Sunt mulţumit că am putut forma o echipă frumoasă pentru acest turneu. Îi felicit pe Ionuţ şi Marius Pop pentru câştigarea turneului”, a spus Alin Pop.

 

Amănunte despre tot ce s-a întâmplat la Memorialul Radu Gog, în ediţia ziarului din 15 ianuarie 

 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in DIVERSE