Connect with us

Ştiri din Sălaj

2019, un an plin de realizări în comuna Chieşd


Începând de anul trecut, la Chieşd toate străzile şi uliţele din comună cu asfalt. Tot anul trecut, în comună s-a lucrat intens la reţeaua de apă şi canalizare, care este finalizată în proporţie de 95%. “M-aş putea declara mulţumit de ce s-a reuşit, dar întotdeauna este loc de mai bine”, a spus primarul Leontin Chiş


Comuna Chieşd stă bine din punct de vedere al infrastructurii şi al proiectelor realizate, iar de anul trecut, această comună este la un nivel mult mai ridicat.

O mare realizare a fost finalizarea proiectului de infrastructură, fiind asfaltate toate străzile şi uliţele din comună.

“Cetăţenii s-au bucurat când au văzut asfaltul în faţa porţii, deoarece îl aşteptau de foarte mulţi ani. Marea majoritate a uliţelor au fost impracticabile, iar unii nici nu au crezut că vom avea asfalt chiar şi în zonele în care erau doar câteva case, dar uite că s-a făcut. Acum nu mai este nicio casă care să nu aibă asfalt în faţa porţii”, spunea primarul Leontin Chiş, după finalizarea acestui măreţ proiect.

Tot în 2019 s-a lucrat intens la reţeaua de apă şi canalizare, care a ajuns aproape de finalizare, lucrările fiind executate în proporţie de 95%.

“Mai trebuie puse în funcţiune pompele şi făcute branşamentele la cetăţeni. Dacă în acest an primim finanţare pentru proiectul care a fost început în 2007 împreună cu comuna Bocşa, atunci acest proiect poate fi finalizat în totalitate”, a spus primarul de Chieşd.

Primarul s-a mai declarat mulţumit că anul trecut, în comuă s-a reuşit dotarea parcului şi a grădiniţei din Chieşd cu echipamente de joacă pentru copii şi totodată s-a mai construit o fântână arteziană.

În anul 2020, administraţia locală speră la cât mai multe realizări, dar deocamdată primarul Chieşdului nu vrea să facă mari promisiuni, care apoi să nu poată fi onorate.

“Ne preocupă mereu să dezvoltăm comuna, dar deocamdată nu pot să fiu foarte optimist, fiindcă totul depinde de Guvern şi de ce bani primim”, a spus Leontin Chiş.

“M-aş putea declara mulţumit de ce s-a reuşit anul trecut, dar întotdeauna este loc de mai bine. Consider că pentru noi cea mai mare realizare a fost asfaltarea tuturor străzilor şi uliţelor”.

Leontin Chiş – primarul comunei Chieşd

 

Amănunte pe acest subiect puteţi vedea şi în suplimentul Ştiri din Sălaj, care a apărut miercuri, 15 ianuarie, împreună cu Sportul Sălăjean.

loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Ştiri din Sălaj