Ar putea apărea noutăţi în lot la SCM Zalău până la data reunirii

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 129 views
A+A-
Reset

Aşa cum anunţam în ediţia trecută a ziarului nostru, conducerea clubului caută un atacant, mijlocaş ofensiv, dar şi un junior. Totodată, cei de la SCM Zalău speră ca la echipă să ajungă şi Gabriel Vaşvari, însă, situaţia experimentatului jucător încă este neclară la Politehnica Iaşi şi abia în perioada următoare se va şti mai exact cum stă treaba în acest caz.

Însă, până la reunirea lotului, la Zalău ar mai putea a ajunge un jucător. Conducerea poartă discuţii avansate cu un fotbalist de atac şi speră ca în aceste zile să şi concretizeze discuţiile, iar jucătorul să poată fi prezent la reunirea lotului.La finele anului trecut, SCM Zalău s-a despărţit de juniorul Alex Bokse, dar şi de jucătorii Bogdan Porumb, Raul Stanciu şi Bogdan Minteuan.

Până în prezent, o certitudine o reprezintă doar transferul lui Mario Geană, un fundaş lateral în vârstă de 18 ani, venit sub formă de împrumut de la FCSB. În prima parte a sezonului, Geană a evoluat în Liga a II-a pentru Unirea Dej.

“Suntem în discuţii cu mai mulţi jucători şi în zilele următoare sper să ajungem şi la o înţelegere. Vrem să acoperim posturile jucătorilor de care ne-am despărţit la finalul anului trecut”, spune Ioan Gurzău.

You may also like

Leave a Comment

error: Content is protected !!