Responsive Menu
Add more content here...


Aproape 15.000 de lei strânşi din licitaţia de tricouri de la Memorialul “Radu Gog”

by Ionuţ COSTINAŞ
0 comment 48 views
A+A-
Reset

Organizatorii prestigiosului eveniment caritabil au scos la licitaţie 25 de tricouri, iar suma întreagă la care s-a ridicat liciaţia a ajuns la 14.850. Pentru tricoul lui Eric Bicfalvi s-a oferit cea mai mare sumă, iar în top 3 s-au mai aflat tricourile lui Ciprian Deac de la CFR Cluj şi Ionuţ Nedelcearu de la AEK Atena

Memorialul “Radu Gog” a mers mai departe, iar evenimentul caritabil şi-a făcut prezenţa şi în 2021. Din cauza pandemiei de COVID-19 şi a restricţiilor aflate în vigoare, competiţia sportivă nu s-a putut organiza, chiar dacă au fost discuţii despre organizarea unei întreceri la teqball.

Ediţia din acest an s-a rezumat doar la licitaţia de tricouri, care a avut un succes. Organizatorii s-au pregătit cât au putut de bine şi au scos la licitaţie nu mai puţin de 25 de tricouri. Pentru primele tricouri s-a putut licita din finalul lunii decembrie, iar ultimele tricouri au fost scoase la licitaţie săptămâna trecută. În weekendul trecut, licitaţia a luat final, fiind anunţaţi şi câştigătoarii.

Suma licitaţie s-a ridicat la 14850 de lei, iar cea mai mare sumă s-a oferit pentru tricoul lui Eric Bicfalvi, pentru care Cristian Valache a oferit 1300 lei.

În top 3 au mai fost tricourile lui Ciprian Deac de la CFR Cluj, pentru care s-a oferit 1050 de lei, urmat de tricoul purtat de Ionuţ Nedelcearu, pentru care s-a strâns suma de 1000 de lei.

La mare căutare a fost şi tricoul lui Gabriel Vaşvari de la Sepsi, pentrucare Garbacz Szilar a oferit 900 de lei, în timp ce pentru tricoul celuilalt fotbalist zălăuan care a răspuns pozitiv acţiuni s-a oferit 350 de lei. Este vorba de tricoul lui Alexandru Băican, care joacă la Viitorul Pandurii Tg. Jiu, formaţie ce ocupă locul 2 în Liga a II-a.

SCM Zalău a ajutat organizatorii Memorialului “Radu Gog”, atât prin echipa de fotbal, cât şi prin echipa de volei, care au pus la dipsoziţie două tricouri. Pentru fiecare s-a oferit câte 400 de lei şi vor ajunge în posesia lui Cosmin Opriş. Membru în galerie la HC Zalău a fost activ şi la ediţia din acest an şi a mai câştigat prin licitaţie tricourile lui  Gabriel Tamaş, Cristian Bălgrădean, Bogdan Mitrea şi Chike Onyejekwe.

“Cu toate că trecem cu toţii printr-o perioadă dificilă din cauza pandemiei de coronavirus, am reușit să̆ ne mobilizăm şi să continuăm tradiţia Memorialului Radu Gog. Din păcate, din cauza restricțiilor impuse de autorită̆ți, nu am reușit să̆ organizăm turneul de minifotbal în sală, î̂nsă am reușit să avem o ediţie reușită a licitației de tricouri. Mulțumim pe această cale celor care au licitat, colegilor şi colaboratorilor care au donat tricourile, dar şi tuturor celor care au ajutat la organizarea licitației. Având în vedere situația actuală ne declarăm pe deplin mulțumiți de ce am realizat, iar sprijinul oferit familiei Gog o sa fie unul consistent”, a transmis Comisia de Organizare de la Memorialul “Radu Gog”. 

Licitaţia de tricouri:

Eric Bicfalvi (Naţionala României) – 1.300 lei (câştigător Cristi Valache)

Ciprian Deac (CFR Cluj) – 1050 lei (Roland Varga)

Ionuţ Nedelcearu (AEK Atena) – 1000 lei (Spiros Baltsavias)

Andrei Ivan (CSU Craiova) – 1000 lei (Roland Varga)

Gabriel Vaşvari (Sepsi) – 900 lei (Garbacz Szilard)

Andrei Burcă (CFR Cluj) – 800 lei (Sorin Manta)

Adrian Păun (CFR Cluj) – 800 lei (Răzvan Mureşan)

David Lazar (Naţionala României) – 650 lei (Cristian Valache)

Gabriel Tamaş (“U” Cluj) – 650 lei (Cosmin Opriş)

Istvan Kovacs (arbitru FIFA) – 600 lei (Darius Leah)

Cristian Bălgrădean (CFR Cluj) – 600 lei (Cosmin Opriş)

Jakub Vojtus (CFR Cluj) – 550 lei (Alexandru Cornea)

Grigore Turda (FC Argeş) – 500 lei (Ionuţ Ţîrlea)

Dan Nistor (CSU Craiova) – 500 lei (Ionuţ Ţîrlea)

SCM Zalău (echipa de volei) – 500 lei (Cosmin Opriş)

Bogdan Mitrea (AEL Limasol)  – 450 lei (Cosmin Opriş)

Nneka Onyejekwe (Naţionala de volei) – 450 lei (Iulian Duma)

Andrei Chindriş (FC Botoşani) – 400 lei (Silviu Inceu)

Valentin Costache (CFR Cluj) – 400 lei (Ciprian Moise)

SCM Zalău (echipa de fotbal) – 400 lei (Cosmin Opriş)

Gabriel Simion (Astra Giurgiu) – 350 lei (Lengyel Istvan)

Chike Onyejekwe (CSM Bucureşti) – 350 lei (Cosmin Opriş)

Alexandru Băican (Viitorul Pandurii) – 350 lei (Mihaela Paula)

Alexandru Buzbuchi (Gaz Metan Mediaş) – 300 lei (Claudiu Clauss)

You may also like

Leave a Comment