Responsive Menu
Add more content here...


APEL UMANITAR. Patru copii din Someș-Odorhei au nevoie de AJUTOR, după ce casa le-a fost distrusă în urma unui INCENDIU

by Mihai POP
0 comment 213 views
A+A-
Reset

Patru copii cu vârste cuprinse între 3 respectiv 17 ani, împreună cu mama lor, au rămas fără acoperiș deasupra capului, după ce casa în care locuiau a fost afectată de un incendiu produs marți după-amiază. Haideţi ca, printr-un efort comun, să facem o faptă bună şi să-i ajutăm. Puţin pentru fiecare înseamnă enorm pentru aceşti oameni cărora nu le-a mai rămas decât speranţa şi dorinţa unui nou început


Ajutor umanitar pentru o mamă cu patru copii din localitatea Someș-Odorhei a cărei casă a fost distrusă într-un incendiu. Au rămas sub cerul liber din cauza incendiului şi acum au nevoie de ajutor pentru a le putea oferi copiilor un acoperiş.

Necazul a dat peste ei marți, 17 octombrie 2023, când locuinţa în care locuiau cu chirie a fost cuprinsă de flăcări. Focul s-a extins cu repeziciune şi locuinşa a fost distrusă.

Copiii au nevoie de ajutorul nostru, iar printr-un efort comun să facem o faptă bună şi să-i ajutăm. Puţin pentru fiecare înseamnă enorm pentru aceşti oameni cărora nu le-a mai rămas decât speranţa şi dorinţa unui nou început.

Marți, 17 octombrie 2023, alarma la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Porolissum“ a sunat în jurul orei 16.00, anunţându-se producerea unui incendiu la o casă în localitatea Someș-Odorhei. La faţa locului au intervenit două echipaje de la Secția de pompieri Jibou, un echipaj SMURD şi mai mulţi voluntari din localitate. La sosirea primelor echipaje de intervenţie, incendiul se manifesta generalizat la acoperișul unei anexe, cu posibilitatea propagării la o altă anexă din imediata apropiere”, a transmis ISU Sălaj.

Cel mai mic dintre copii, Nicolas, nu a împlinit încă trei anişori și are nevoie de încălţăminte (mărimea 23) și hăinuţe (mărimea 98 – 24-36 luni).

Al doilea copil, Andrei, este elev în clasa a II-a și are nevoie de încălţăminte (mărimea 32) și haine pentru 4-5 ani.

Al treilea copil, Cristi, vârsta 13 ani și este elev în clasa a VI-a și are nevoie de încălţăminte (mărimea 41) și haine (mărimea S-M).

În fine, Alex cel mai mare dintre copii – are de 17 ani şi nu merge la școală. El lucrează cu ziua pe unde apucă și ar avea nevoie de încălţăminte (mărimea 42-43) și haine (mărimea M-L).

Natalia Berinde, cea care a coordonat campania umanitară, a făcut un apel din suflet și încearcă să strângă bani pentru această familie greu încercată.

”Orice ajutor este bine venit! Familia are nevoie lemne pentru foc. Și bani sau materiale pentru acoperiș. Alimente. Pentru ajutor, vă rog să mă contactați în privat”, spune Natalia Berinde.

Persoanele care doresc să sprijine această familie necăjită pot să contacteze următoarele numere de telefon:

Natalia Berinde: 0745625193

Ramona: 0750743466

You may also like

Leave a Comment