Apel umanitar. O fetiţă din Zalău are nevoie de ajutorul nostru! Patrisia se luptă cu o tumoare, iar salvarea ei poate veni de la o clinică din Ungaria

by Mihai POP
0 comment 113 views
A+A-
Reset

O fetiță dintr-o familie din Zalău are nevoie de ajutor după ce a fost diagnosticată cu o tumoare la rinichiul stâng. Este vorba despre Patrisia, o mică prințesă în vârstă de doar 7 ani, care trăiește un basm urât, un basm al cărui final fericit îl putem face noi, ajutând-o să treacă peste această luptă cumplită

Prințesa se numește Patrisia Gîlgău, o fetiță frumoasă cu ochișorii ca două mărgele și cu un zâmbet cuceritor. Însă din nefericire de puțin timp i-a fost descoperită o tumoare la rinichiul stâng, iar viața familiei a fost dată peste cap.

E crunt să primești astfel de vești, în fracțiune de secundă se schimbă tot cursul vieții, dacă până atunci au fost alte obiective, din acel moment prioritar este să îți salvezi copilul, iar când în lupta ce o ai de dus cu boala, ți se alătură și alți oameni, crește speranța că poți ieși învingător oricât de nemiloasă ar fi ea și asta contează foarte mult pentru moral dar și pentru potențialul financiar, fără de care nu poți reuși.

Părinții fetiței au fost mereu alături de cei aflați în suferință, am fost martoră de nenumărate ori a gesturilor lor, intervenind de câte ori au știut că pot, ajutând după puteri și resurse, acum au nevoie de noi, de noi toți cei care îi cunoaștem, de noi toți cei care vrem să le fim alături și să îi sprijinim financiar în această grea încercare, am încredere în oamenii buni că își vor uni iar forțele și vor face posibil ca banii să nu fie un stres în plus pentru familie”, spune Corina Țurcaș de la Asociaţia “Împreună-i vom face fericiţi”.

În acest moment, Patrisia este internată la Chirurgie Pediatrică în Cluj-Napoca, fiind deja operată de un ganglion axial. Urmează însă ca fetiţa de 7 ani să fie transferată la Pediatrie 2 Oncologie, iar mai apoi ea să plece la o clinică din Ungaria pentru recuperare.

Pentru a ajunge la clinica din Ungaria are nevoie de ajutorul nostru, deoarece după primele discuții costurile estimative ar fi în jur de 20.000 euro.

Persoanele care doresc să sprijine această familie necăjită pot dona în contul doamnei Gîlgău Brigitta.

Banca: Raiffeisen Bank

Cont bancar: RO31RZBR0000060020272835

Persoanele juridice pot dona sume de bani şi prin “Asociatia Împreună-i vom face fericiti“.

You may also like

Leave a Comment