Responsive Menu
Add more content here...


VIDEO. Apel făcut de Poliție pentru identificarea unui biciclist care a părăsit locul faptei după ce a accidentat o minoră de 7 ani pe un trotuar din Zalău

by Mihai POP
0 comment 5,3K views
A+A-
Reset

În data de  data de 12 iunie 2024, în jurul orei 17.52, în zona  stației  de autobuz ,,SILVANIA” din municipiul Zalău, o minoră de 7 ani a coborât dintr-un taxi. În momentul în care a urcat pe trotura alături de alţi membri ai familiei,  fetiţa a fost acroșată de un biciclist.

Biciclistul nu s-a oprit și a dispărut de la locul incidentului, iar acum poliția solicită sprijin populației în vederea identificării acestuia.

Urmare a coliziunii biciclistului cu minora, au rezultat leziuni pentru îngrijirea cărora minora de 7 ani a fost transportată la spital.

Poliția face un apel la cetățenii de bună credință care pot ajuta la identificarea biciclistului în cauză, să sprijine organele de anchetă  prin mediatizarea imaginilor și pentru tragerea la răspundere a autorului care a părăsit locul faptei.

Aceia dintre dumneavoastră care  cunosc persoana, care dețin date sau indicii ce  pot duce la identificarea autorului sunt rugați să anunțe de urgență poliția!

You may also like

Leave a Comment