Responsive Menu
Add more content here...


APEL DISPERAT! O tânără de 25 de ani a fost diagnosticată cu leucemie şi are nevoie URGENTĂ de o cantitate mare de sânge!

by Lucy Kallo
0 comment 21 views
A+A-
Reset

Gherman Andreea Mădălina, de doar 25 de ani, din Gâlgău Almaşului (comuna Bălan) are nevoie urgentă de 25 de litri de sânge, fiind internată la Secția de Hematologie al Institutului Oncologic din Cluj cu diagnosticul de leucemie acută limfoblastică. Se poate dona indiferent de grupa de sânge, la oricare Centru de Transfuzie Sanguină, cu specificația numelui “Gherman Andreea Mădălina”

Gherman Andreea Mădălina îşi are originile în judeţul Sălaj. S-a născut în Bucureşti, iar de ani buni locuieşte în Gâlgău Almaşului, comuna Bălan, unde se ocupa de bunicii ei, având grijă de sănătatea lor.

Acum trei săptămâni, tânăra s-a dus la medic pentru o stare febrilă, şi atunci s-a descoperit că suferă de o boală gravă: leucemie acută limfoblastică.

Din păcate starea de sănătate în care se află este una gravă. Acum în prag de sărbători, Mădălina are nevoie urgentă de 25 de litri de sânge, pentru a-i salva viaţa.

Tânăra este internată la Secția de Hematologie al Institutului Oncologic din Cluj-Napoca. Spre a-i veni în ajutor, se poate dona indiferent de grupa de sânge, la oricare Centru de Transfuzie Sanguină, cu specificația numelui “Gherman Andreea Mădălina”.

Să dăruim speranţă unei inimi tinere, care acum ar trebui să se bucure de Crăciun!

Împreună salvăm o VIAŢĂ!

You may also like

Leave a Comment