Responsive Menu
Add more content here...


Antrenorul Sorin Pop ştie unde s-a făcut diferenţa în meciul cu Steaua. “Adversarii au fost mai motivaţi”

by Ionuţ COSTINAŞ
0 comment 25 views
A+A-
Reset

Tehnicianul consideră că avantajul terenului propriu a avut un rol important la meciul cu Steaua. În propria sală, “steliştii” au avut un serviciu superior şi au fost mai motivaţi să câştige, ţinând cont că sunt la mare bătălie pentru a-şi asigura calificarea în turneul pentru locurile 1 – 4

Steaua Bucureşti s-a dovedit a fi cel mai mai incomod adversar pentru SCM Zalău în acest sezon. La meciul din tur, bucureştenii au reuşit o revenire spectaculoasă de la 2 – 0 şi au câştigat cu 3 – 2, iar în partida retur de la Bucureşti, Steaua a câştigat şi mai clar în faţa Zalăului, de data aceasta cu scorul de 3 – 0. SCM Zalău a plecat cu speranţe în capitală că poate obţine puncte de la acest joc, dar a practicat un joc modest.

Steaua a fost superioară la multe capitole, iar după părerea antrenorului Sorin Pop diferenţa s-a făcut în primul rând la motivare. Dacă zălăuanii erau ca şi calificaţi la turneul pentru locurile 1 – 4 încă dinaintea meciului, Steaua se află la mare bătălie cu Dinamo, pentru a accede în top 4.

“Trebuie să recunoaştem că adversarii au fost mai buni. Cei de la Steaua au servit foarte bine la ei în sală, iar blocajul nostru nu a funcţionat cum trebuie. Steaua  a fost mai motivată, mai ales că pentru ei era ultima şansă să prindă play-off-ul pentru locurile 1 – 4.Echipele din primele cinci locuri sunt sensibil egale, iar în astfel de jocuri contează şi avantajul terenului propriu, cu toate că meciurile se joacă fără spectatori”, ne-a declarat antrenorul Sorin Pop.

În al doilea meci al turneului, SCM Zalău a reuşit să câştige cu 3 – 0 în faţa modestei CSU Vest Timişoara. A fost o victorie normală, într-un meci în care antrenorii au trimis în teren jucătorii care au evoluat mai puţin în acest sezon.

“Cu CSU Vest Timişoara era normal să obţinem cele 3 puncte. În acest meci au intrat şi jucătorii care au evoluat mai puţin şi chiar au avut o evoluţie bună. Obiectivul nostru a fost să nu pierdem niciun set în acest joc”, spune Sorin Pop.

You may also like

Leave a Comment