Responsive Menu
Add more content here...


Antrenorul Emil Ionaş este optimist: “Luceafărul Oradea este o echipă de care Rapid Jibou poate trece”

by Ionuţ COSTINAŞ
0 comment 23 views
A+A-
Reset

Chiar dacă în tur a reuşit doar o remiză, grupare de pe Someş abordează cu optimism returul de duminică, iar antrenorul Emil Ionaş spune că acum datele problemei sunt altele, deoarece elevii săi ştiu la ce să se aştepte de la Luceafărul Oradea

Turul barajului de promovare în Liga a III-a s-a terminat nedecis. Rapid Jibou a remizat cu Luceafărul Oradea, scor 1 – 1, iar rezultatul pare să o avantajeze pe gruparea bihoreană, înaintea returului de duminică.

Deşi echipa sa este obligată să obţină un rezultat pozitiv la Sînmartin, în care să şi marcheze, pentru a putea promova în Liga a III-a, antrenorul Emil Ionaş este încrezător că acest lucru se poate.

“Păstrăm în continuare şanse la promovare. Puteam intra cu un avantaj de un gol după meciul tur, care ar fi contat foarte mult. Noi suntem la fel de montaţi pentru meciul retur. Luceafărul Oradea este o echipă de care putem trece. Acum ştim la ce să ne aşteptăm.Din păcate pe noi ne-a dezavantajat terenul de la Jibou, fiindcă a plouat şi a fost un teren greu, iar efortul a fost dublu. S-a văzut că adversarul a fost mai bine pregătit, dar mergem la Sînmartin să dăm gol. Pe asta ne concentrăm, acum am studiat adversarul şi mergem să ne jucăm şansa. O promovare ar însemna foarte mult pentru noi şi pentru iubitorii fotbalului din Jibou şi din zonă. Suntem montaţi să o obţinem, iar conducerea este alături de noi” , ne-a declarat Emil Ionaş. 

You may also like

Leave a Comment