Responsive Menu
Add more content here...


Antrenorul de la Sportul Şimleu, apel umanitar pentru băieţelul din Doh, diagnosticat cu tumoare cerebrală!

by Ionuţ COSTINAŞ
0 comment 24 views
A+A-
Reset

Tehnicianul George Zima este alături de Nicolas, care are mare nevoie de un tratament costisitor în Germania. Printr-o postare pe facebook, antrenorul face un apel la toţi apropiaţii săi pentru a-l ajuta pe băieţelul din satul Doh, diagonosticat cu o tumoare cerebrală, din cauza căreia şi-a pierdut vederea

Nicolas, un băieţel de 5 ani, din satul Doh, comuna Măerişte are mari probleme de sănătate, fiind diagnosticat cu o tumoare cerebrală, în formă accentuată, din cauza căreia şi-a pierdut vederea.

În lupta sa cu boala, Nicolas are nevoie de un tratament costisitor în Germania (radioterapie cu protoni), ce costă undeva la 120.000 de euro. Cazul său a făcut înconjurul judeţului şi oamenii cu suflet mare sunt decişi să-l ajute pe băieţel.

Alături de băieţelul din Doh este şi George Zima, antrenorul de la Sportul Şimleu, care a lansat un apel umanitar pe facebook prin care îşi îndeamnă toţi apropiaţii să sară în ajutorul lui Nicolas.

“Faptele bune nu se fac în linişte” – ele sunt expuse pentru informarea şi mobilizarea comunităţii. El este Nicolas, un băiețel în vârstă de 5 ani din satul Doh, comuna Măeriște, județul Sălaj. Acum câteva zile el a fost diagnosticat cu tumoare cerebrală în formă accentuată. Din cauza tumorii, recent, și-a pierdut vederea. ​Rog toţi apropiaţii mei, familia mea, cunoştinţele si prietenii să-l ajutăm pe Nicolas, care are nevoie de un tratament costisitor în Germania (radioterapie cu protoni). In plus, el merge constant în Cluj pentru chimioterapie unde costurile sunt considerabile“, a transmis George Zima.

Oamenii cu suflet mare pot dona fie în contul deschis în lei fie în cel deschis în Euro, ambele deschise la BCR sucursala Şimleu Silvaniei pe numele mamei, Tele Florica Crina.

Contul în lei: RO14RNCB0220012375520001

Contul în euro: 2511A01012375520220 în EURO

You may also like

Leave a Comment