Responsive Menu
Add more content here...


Angajații Tenaris Silcotub, cadre didactice și părinți, împreună, au dat culoare Grădiniței “Piticii Isteți” din Zalău

Aceasta este prima dintr-o serie de patru acțiuni realizate cu scopul facilitării activităților STEM în aer liber, în diferite unități de învățământ

by Tiberius NICODA
0 comment 189 views
A+A-
Reset
Vineri, 12 aprilie, curtea Grădiniței cu Program Prelungit “Piticii Isteți” din Zalău s-a umplut de culoare, prin implicarea a 46 de voluntari – angajați TenarisSilcotub, cadre didactice și părinți. Această acțiune de voluntariat este prima dintr-o serie de patru acțiuni realizate cu scopul facilitării activităților STEM în aer liber, în diferite unități de învățământ.

,,Le mulțumim tuturor pentru implicare și le dorim copiilor să se bucure de spațiul creat și de cât mai multă învățare prin descoperire!”, au spus participanții din partea TenarisSilcotub Zalău.

Despre educația STEM se vorbește în țara noastră nu de mult timp, dar importanța ei se vădește din ce în ce mai mult. Conceptul depăsește educația formală și ajunge pe un tărâm al creativității și imaginației, mergând până la prima formă de învățare din viața copiilor: joaca.
Pentru copiii preșcolari, educația STEM este crucială în dezvoltarea lor pe multiple planuri. Aceasta îi ajută să își dezvolte abilități cognitive, să exploreze lumea înconjurătoare și să își stimuleze creativitatea și curiozitatea. De asemenea, îi pregătește pentru viitorul lor într-o societate tot mai tehnologică și digitală.
Grădinița cu Program Prelungit Piticii Isteţi a avut oportunitatea de a fi inclusă în proiectul companiei Tenaris Silcotub, un proiect care susține educația STEM și care a adus împreună oameni inimoși, ce înțeleg că viitorul depinde, în mare măsură, de fundația care se pune încă de la vârsta preșcolară.
,,Mulțumim Tenaris Silcotub pentru materialele STEM pe care, altfel, nu le-am fi putut oferi prichindeilor noștri! Și pentru ca bucuria să fie deplină pentru copii, vineri, 12 aprilie, voluntari de la Tenaris Silcotub, părinți și educatoare, s-au unit într-un efort comun pentru a înfrumuseța curtea în care se joacă cei mai frumoși copii din Zalău. Mulțumim și părinților care de fiecare dată ne sprijină în acțiunile pe care le întreprindem pentru binele copiilor. Și, așa cum frumos spunea cineva, dar din dar se face RAI!”, astfel și-au exprimat recunoștința cei de la Grădinița cu Program Prelungit Piticii Isteţi.

You may also like

Leave a Comment