Responsive Menu
Add more content here...


Angajații de la Oficiul Național al Registrului Comerțului de la Sălaj sunt în grevă japoneză

În perioada 18-22 aprilie angajaţii intră în grevă de tip japonez la nivel naţional.

by Tiberius NICODA
0 comment 72 views
A+A-
Reset

Sindicatul Angajaţilor din Oficiul Naţional al Registrului Comerţului (SAONRC) au intrat din data de 18.04. 2024 în grevă japoneză, la nivel naţional.
Sindicaliștii cer Guvernului majorarea salariilor cu 15%, ONRC spun sindicaliștii, că sunt la cel mai mic nivel de salarizare din justiţie.
Sindicaliştii cer acordarea sporului de risc şi suprasolicitare neuropsihică, care se acordă tuturor celorlalte categorii de salariaţi din familia ocupaţională „Justiţie”.


„Sindicatul declanşează proteste contra inechităţilor salariale şi a discriminării salariaţilor din ONRC faţă de celelalte categorii de angajaţi din familia ocupaţională justiţie, tratament disproporţionat în raport cu importanţa activităţilor derulate şi cu nivelul de complexitate a muncii prestate de salariaţii din ONRC în actualul context economic şi financiar marcat de obligaţiile legate de implementarea PNRR”,au transmis  printr-un  comunicat al organizaţiei sindicale.
Astfel, în perioada 18-22 aprilie angajaţii au intrat  în grevă de tip japonez la nivel naţional.
Salariații Registrului Comerțului vor purta banderole negre în semn de protest. Ei spun că dacă nu li se rezolvă revendicările, vor continua cu mitinguri organizate în toate județele, în fața instituțiilor, săptămâna viitoare.

 

You may also like

Leave a Comment