Responsive Menu
Add more content here...


Andrzej Kowal: “Sper să jucăm finala Cupei României cu Arcada Galaţi şi să demonostrăm că nu suntem echipa mai slabă”

by Cristian MOLDOVAN
1 comment 20 views
A+A-
Reset

Antrenorul celor de la CS Volei Municipal Zalău îşi doreşte ca echipa sa să ajungă în finala Cupei şi să se dueleze cu gruparea gălăţeană pentru marele trofeu


După ce a ratat titlul naţional, pentru CS Volei Municipal a rămas doar Cupa României. Zălăuanii au ajuns în semifinale şi îşi doresc să câştige trofeul, pentru a salva acest sezon.

Turneul final al Cupei României va avea loc la finalul acestei săptămâni la Alexandria şi vor fi ultimele meciuri cu Andrzej Kowal pe bancă. Polonezul s-a înţeles deja cu o nou-promovată în prima ligă din Polonia şi va părăsi gruparea sălăjeană după turneul final al Cupei.

Înainte de a pleca de la Volei Municipal Zalău, Kowal îşi doreşte să obţină un trofeu cu echipa zălăuană şi nu oricum, ci după o finală cu Arcada Galaţi.

“Acum trebuie să arătăm că nu suntem o echipă mai slabă decât Arcada Galaţi şi o să facem tot ce ne stă în putinţă să câştigăm Cupa României. În primul rând, trebuie să câştigăm jocul din semifinală cu Dinamo, joc ce nu o să fie uşor. Însă, sper să jucăm finala cu Arcada şi să demonstrăm că nu suntem echipa mai slabă. Băieţii vor fii pregătiţi şi vor să arate tuturor că suntem echipa mai bună. Dacă vom câştiga Cupa, putem spune că nu am avut parte de un sezon rău. Oricum, dacă în Cupa României, deciziile arbitrilor vor fi la fel precum în meciurile cu Arcada, atunci o să avem o problemă, dar dacă arbitri vor lua deciziile corect, sunt sigur că putem câştiga”, ne-a declarat Andrzej Kowal.

Volei Municipal Zalău va debuta la turneul final al Cupei României, sâmbătă, de la ora 16.00, împotriva celor de la Dinamo Bucureşti. În cealaltă semifinală, Arcada Galaţi va întâlni Ştiinţa Explorări Baia Mare de la ora 18.00. Finala va avea loc duminică, de la ora 17.00.

You may also like

1 comment

Arcada 10 May 2019 - 13:09

După ce au băut băieții de la galati o săptămâna ar fi și culmea sa nu luați cupa

Reply

Leave a Comment