Responsive Menu
Add more content here...


Andrei Florian, două medalii de aur la Cupa României de Kickboxing!

by Mircea ARDELEAN
0 comment 40 views
A+A-
Reset

La competiţia de la Mangalia, sportivul din Crişeni a urcat de două ori pe cea mai înaltă treaptă a podiumului, mai exact în competiţiile de juniori, la probele de Kick – Light şi Light – Contact

În perioada 3 – 4 septembrie la Complexul Sportiv „Callatis” din municipiul Mangalia (Sala de sport a Liceului ”Callatis”), s-a desfășurat Campionatul Naţional de Kickboxing la proba K-1 în ring (sport olimpic) şi Cupa României la probele de la Tatami (Kick-Light, Light-Contact) pentru copii, cadeţi, juniori şi seniori, în cadrul Federaţiei Române de Arte Marțiale de Contact (FRAMC) – singura federație recunoscută pe plan internaţional de către Forul Mondial WAKO şi Forul Olimpic International.

Competiţia a fost organizată sub egida FRAMC Departamentul All Stylles din cadrul Federaţiei Române de Arte Marțiale de Contact, cu ajutorul logistic al Clubului Sportiv „Marea Neagră” Constanța condus de către profesorul Florin Iordanoaia.

La start au fost prezenţi  nu mai puţin de 220 de sportivi de la 22 cluburi afiliate Federaţiei. Sălajul a fost reprezentat din nou cu succes de către sportivul Andrei Cristian Florian (legitimat la Clubul BUDO  SHIN  NAPOCA). Sălăjeanul nostru a urcat de două ori pe cea mai înaltă treaptă a podiumului, cucerind două medalii de aur! Sportivul din Crişeni a devenit dublu câştigător al Cupei României la Kickboxing juniori 16 -18 ani (categoria – 74 kg).

Clubul C.S. Budo Shin s-a deplasat la Mangalia cu 6 sportivi, care s-au întors acasă din nou victorioși. Astfel, clubul la care este legitimat Andrei Florian a adunat 11 medalii, adică 8 medalii de aur şi 3 de argint, clasându-se pe locul II în clasamentul general pe echipe.

Mircea Mitroescu – președintele și antrenorul clubului C.S. Budo Shin, cel care este şi vicepreședintele Federației Române de Arte Martiale de Contact şi preşedintele Departamentului All Stylles de Kickboxing și Muay Thai din cadrul aceleiaşi federaţii, a declarat:

Felicitări campionul meu, Andrei Florian! După o muncă asiduă am reușit să demonstrăm că suntem o echipă puternică! Acum ne așteaptă o mare provocare, și anume participarea la Campionatul Mondial din Jesolo Lido Italia din 30 Septembrie – 9 Octombrie 2022. Sunt mândru că ai reușit prin munca depusă să-ți asiguri locul în lotul României. Disciplina, munca și respectul te caracterizează! Facem ceea ce ne place, iar asta se vede în rezultatele obținute la Campionatul Naţional de Kickboxing la K-1 şi Cupa României la probele de Tatami”.

Să mai spunem că Federaţia Română de Arte Marțiale de Contact are peste 65 de cluburi afiliate şi peste 1000 de sportivi legitimaţi, Ce este foarte important e faptul că Kickboxingul și Muay Thai sunt sporturi olimpice, fiind recunoscute de către Comitetul Olimpic Internaţional din iunie 2021.

You may also like

Leave a Comment