Responsive Menu
Add more content here...


Andreea Peczer, pe podium la Cupa „Muhlbach”

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 496 views
A+A-
Reset

Tenismena de la CSM Zalău a urcat pe cea de-a treia treaptă a podiumului la categoria sa de vârstă la competiţia desfăşurată în Sebeş, Alba


La finele săptămânii trecute, în Sebeş, judeţul Alba a debutat o nouă ediţie a Cupei „Muhlbach” la tenis de câmp. Competiţia s-a desfăşurat sub egidat Federaţiei Române de Tenis, organizator fiind Clubul Sportiv Mova.

La competiţia din Sebeş s-a aflat pe lista de start şi sălăjeanca Andreea Peczer, de la CSM Zalău. Sportiva antrenată de Constantin Carp a participat la categoria de vârstă 14 ani. La această categorie au fost înscrise 7 sportive, Alexia Negrescu – principala favorită – a fost calificată direct în final four, în timp ce celelalte şase participante, inclusiv Andreea Peczer au jucat un meci pentru a obţine biletele către final four-ul turneului.

Pentru prezenţa în final four, Peczer s-a „luptat” cu Alexandra Focşa, de la ACS Cristal Hunedoara. Eleva lui Constantin Carp a început cu mult curaj jocul, iar voinţa sa de fier a făcut ca Andreea să se impună în două seturi, scor 6 – 4, 6 – 0.

În final four, cele patru tenismene calificate au evoluat fiecare cu fiecare. Din păcate, oboseala meciului în plus şi-a spus cuvântul, iar Andreea Peczer a cedat în două seturi duelul cu Alexia Negrescu, favorita numărul 1. Totuşi, a urmat o victorie lejeră în faţa Rebecăi Sandru, scor 6 – 3, 6 – 1.

Pentru locul 2, Andreea Peczer s-a duelat cu Beke Szabo Hanna de la TC Cluj. Sportiva din judeţul Cluj a început mai hotărât şi şi-a adjudecat primul set. În actul secund, sălăjeanca a fost mai precisă şi nu i-a dat nicio şansă adversarei, adjudecându-şi setul. Astfel, fiind 1 – 1 la seturi, meciul a intrat în set decisiv. În ultimul act, Beke Szabo Hanna a fost tenismena cu nervii mai tari şi s-a impus cu 6 – 2, cucerind locul 2. Andreea Peczer a fost nevoită să se mulţumească cu locul 3.

 

You may also like

Leave a Comment