Responsive Menu
Add more content here...


Andreea Peczer, câştigătoare la Cupa “Tub Integral”

by Călin ONICAŞ
0 comment 1,6K views
A+A-
Reset

Tenismena legitimată la CSM Zalău a reuşit să se impună la categoria 14 ani, în cadrul turneului organizat la Bistriţa, sub egida Federaţiei Române de Tenis


În ultima perioadă, tenismenii de la CSM Zalău au fost foarte ocupaţi. Astfel, patru elevi ai antrenorului Constantin Carp au participat la 3 turnee diferite. În perioada 20 – 26 mai, la Bistriţa, se desfăşoară Cupa “Tub Integral”, competiţie organizată sub egida Federaţiei Române de Tenis.

În cadrul categoriei 14 ani, judeţul nostru a fost reprezenatat de două sportive, ambele legitimate la CSM Zalău, este vorba despre Andreea Peczer şi Cezara But. Cele două sălăjence s-au duelat în grupa finală a categoriei cu alte două sportive, Adela Morar şi Gloria Ganea.

Meciurile din cadrul grupei s-au desfăşurat în sistemul fiecare cu fiecare. Seria a fost una extrem de disputată, iar Andreea Peczer, Cezara But şi Gloria Ganea au obţinut fiecare câte două victorii, în timp ce Adela Morar a înregistrat înfrângeri pe linie. Să spunem că duelul sălăjencelor a fost câştigat de Cezara But, însă Andreea Peczer este cea care s-a declarat câştigătoarea grupei şi categoriei, datorită setaverajului mai bun!

Şi Oana Flonta a reprezentat CSM Zalău în week-end. Eleva lui Constantin Carp a participat la Cupa “Salon Marem-Intersport” de la Arad, competiţie desfăşurată de asemenea sub egida Federaţiei Române de Tenis. Deşi în mod normal, tânăra tenismenă evoluează la categoria 10 ani, de această dată, Oana a concurat la 12 ani.

La această categorie de vârstă au fost înscrise 7 tenismene, repartizate în două grupe. Zălăuanca a făcut parte din Grupa A, alături de Marina Maia şi Giulia Muşat. Totuşi, în grupă a avut loc un singur meci, între Oana Flonta şi Marina Maia, câştigat de sălăjeancă cu scorul de 6 – 2, 6 – 2, deoarece Giulia Muşat nu s-a prezentat la  meciuri. Astfel, eleva lui Constantin Carp s-a duelat pentru trofeu cu Maria Donoata, câştigătoarea grupei B. Din păcate, Oana Flonta a cedat jocul, scor 1 – 6, 5  – 7, experienţa adversarei spunându-şi cuvântul. Astfel, sălăjeanca a trebuit să se mulţumească cu argintul.

În fine, Eric Verdeş a primit o invitaţie specială de la Cătălina Cristea pentru a participa la “Dr. Oetker Junior Trophy TE U14 cat. 1”, un turneu internaţional din capitală. Astfel, tenismenul legitimat la CSM Zalău a evoluat pe tabloul principal al competiţiei, însă a pierdut încă din primul meci. Sălăjeanul a avut ghinionul să dea peste favoritul numărul 7 al competiţiei, bulgarul Petr Nesterov.

“Rezultatele sunt bune, însă sunt puţin dezamăgit de Eric. Totuşi, e primul an la categoria această şi astfel, nu facem o tragedie din asta. De rezultatele fetelor sunt mulţumit, muncesc mult la antrenamente şi rezultatele se văd”, ne-a declarat Constantin Carp.

 

You may also like

Leave a Comment