Responsive Menu
Add more content here...


Andreea Bujor, la înălţime pe terenul liderului. Gheorghe Tadici: “Poate să ajungă chiar peste Vali Motogna, dar trebuie să demonstreze şi în alte jocuri”

by Ionuţ COSTINAŞ
0 comment 20 views
A+A-
Reset

Tânăra handbalistă s-a remarcat în partida cu Rapid Bucureşti, reuşind 13 goluri din 17 aruncări. Majoritatea golurilor au fost spectaculoase, Andreea Bujor marcând în poarta liderului cu aruncări de la mare distanţă

HC Zalău a cedat pe terenul liderului, iar diferenţa din final a fost de cinci goluri. Echipa lui Tadici a pierdut onorabil în faţa Rapidului, dar după acest meci se pot trage şi unele concluzii pozitive.

În jocul Zalăului s-a evidenţiat Andreea Bujor, tânăra handbalistă reuşind nu mai puţin de 13 goluri, din 17 aruncări.

Fosta internaţională de tineret a ieşit în evindenţă cu goluri spectaculoase pe care le-a marcat de la mare distanţă în poarta experimentatei Diana Ciucă.

“Andreea Bujor a făcut un joc bun, inspirat, cu aruncări inspirate, dar antrenate de câteva luni, pe munca ei, dar şi pe nervii mei. Ceea ce vreau să spun, mai este mult până departe, ca ea să fie o jucătoare constantă. Trebuie să demonstreze în alte jocuri şi abia după aceea vorbim despre Andreea Bujor. Nu sunt tipul să mă entuziasmez după un joc. Meciuri de genul au mai făcut şi alte jucătoare”, ne-a declarat Gheorghe Tadici.

Andreea Bujor a fost transferată în vară de la Corona Braşov.

Jucătoarea are o talie impresionantă şi calităţi bune, iar în vară când a adus-o la Zalău, Gheorghe Tadici îi prevedea un viitor strălucit.

“O jucătoare foarte bine înzestrată. La vârsta ei, o Vali Motogna era sub ea din punct de vedere al calităţilor fizice şi motrice. Are o talie care o avantajează şi poate să ajungă la un nivel înalt, dacă se va antrena foarte bine. Poate să ajungă chiar peste Vali Motogna. Aşa o văd eu, iar experienţa mea îmi dă dreptul să fac astfel de aprecieri”, spunea antrenorul Zalăului.

Mai multe pe acest subiect, în ediţia ziarului Sportul Sălăjean de miercuri, 10 noiembrie.

You may also like

Leave a Comment