Andreea Bujor a depus memoriu să devină liberă. HC Zalău a făcut apel!

by Mihai POP
0 comment 3.2K views
A+A-
Reset

Deşi părea la începutul acestui an că telenovela cu actorii principali Andreea Bujor şi HC Zalău va lua sfârşit, ei bine nu. Încă mai sunt episoade, dar totuşi, pare că se îndreaptă spre un final. Handbalista intrată în conflict cu Tadici trăieşte un coşmar la Zalău, fiind trimisă să evolueze pentru echipa de tineret. Deşi a avut discuţii cu echipe precum Măgura Cisnădie, Corona Braşov, Gloria Bistriţa sau SCM Rm. Vâlcea, Andreea Bujor nu a fost lăsată să plece.

Handbalista mai are contract până la vară cu HC Zalău, însă, nu mai suportă situaţia sa de la club şi caută să plece cât mai repede de sub Meseş. Sportiva în vârstă de 22 de ani a ajuns la comisiile Federaţiei Române de Handbal, în speranţa că va scăpa de Zalău cât mai repede.

Astfel, Bujor şi-ar fi depus memoriu la Comisia de Soluţionare a Litigiilor pentru a rămâne jucătoare liberă încă din această iarnă. HC Zalău nu a fost de acord cu această decizie, motiv pentru care ar fi făcut apel.

“Referitor la apelul formulat de ACS HC ZALAU împotriva Hotărârii nr. 705/16.01.2024, pronunțată de Comisia de Soluționare a Litigiilor în contradictoriu cu BUJOR ANDREEA MARIA, Comisia de Apel: Amână pronunțarea la data de 07.02.2024, părțile având posibilitatea să depună concluzii scrise la dosar”, se arată într-o hotărâre a Comisiei Centrale de Apel din data de 31 ianuarie 2024.

În cazul în care va rămâne liberă de contract, handbalista are câteva oferte bune din prima ligă. În caz contrar, rămâne de văzut dacă Bujor va putea pleca de la Zalău în această iarnă sau doar în vară, când îi expiră contractul.

You may also like

Leave a Comment