Responsive Menu
Add more content here...


Anca Rombescu: “Am reușit la Zalău un rezultat bun și avantajos pentru Kastamonu”

by Ionuţ COSTINAŞ
0 comment 1.3K views
A+A-
Reset

În prima manşă din sferturile Cupei EHF, românca originară originară din Drobeta Turnu Severin a avut o prestaţie foarte bună în poarta turcoaicelor de la Kastamonu Belediyesi GSK şi a pus serios umărul la un rezultat care o transformă pe campioana Turciei în favorită la calificarea în semifinale


Înaintea partidei de la Zalău, antrenorul Hakan Günal şi “portăriţa” Anca Rombescu spuneau că atât HC Zalău, cât şi Kastamonu au şanse de calificare în semifinalele Cupei EHF.

Din păcate pentru românce, şansele au scăzut mult după întâlnirea de sâmbătă de la Sala Sporturilor din Zalău, când HC Zalău s-a impus la doar un gol în faţa campioanei Turciei (scor 29 – 28).

Cei care au fost prezenţi în tribune au văzut, însă, că şi această victorie a fost smulsă cu forcepsul, având în vedere că oaspetele au condus aproape în permanenţă, având la un moment dat şi 5 goluri avans!

Una dintre cele mai bune jucătoare ale partidei a fost o româncă, este vorba despre… Anca Rombescu, cea care în acest moment apără buturile formaţiei Kastamonu Belediyesi GSK.

În jocul de la Zalău, fostul portar al echipei Tomis Constanţa a avut o prestaţie foarte bună, având mai multe parade extraordinare, unele în situaţii de unul la unul.

La finalul partidei, “portăriţa” în vârstă de 32 de ani a fost felicitată şi lăudată, Rombescu fiind considerată o piesă rezistenţă în lotul campioanei Turciei.

“Împreună cu echipă am reușit un rezultat bun și avantajos pentru noi. Un gol nu mi se pare o mare diferență. Cred că avem șanse de calificare. Sper ca acasă să dăm tot ce e mai bun din noi. În Turcia, vom fi susținute frenetic de fani din tribune. Ne va ajuta și acest lucru. De fapt, și atmosfera de la Zalău a fost una foarte frumoasă”, a spus românca de la Kastamonu Belediyesi GSK.

Mai multe pe acest subiect, în ediţia ziarului Sportul Sălăjean de miercuri, 7 martie. 

 

Vezi AICI şi cronica partidei de la Zalău. 

You may also like

Leave a Comment