Responsive Menu
Add more content here...


Anca Bergen, pe scenă alături de profesioniştii din Statele Unite ale Americii

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 36 views
A+A-
Reset

Culturista originară din judeţul Sălaj a participat la un concurs de profesionişti în Florida, reuşind o clasare în prima jumătate a clasamentului


Judeţul Sălaj se mândreşte cu Anca Ioana Bergen, culturista care face show în Statele Unite ale Americii. Sportiva a reuşit să devină campioană naţională în America de Nord, fapt pentru care a primit şi cardul PRO, cu care poate participa la competiţii de profesionişti.

A urcat pentru prima dată pe scenă la un concurs la profesionali la finalul anului 2019. Este vorba despre “Romanian muscle fest pro”, competiţie internaţională care s-a desfăşurat tocmai la Bucureşti.

Anca Ioana Bergen a revenit în Statele Unite cu gânduri mari, însă pandemia de coronavirus a dat peste cap tot sportul mondial, astfel că şi concursurile de culturism au fost amânate până în această vară.

Astfel, în această lună, sălăjeanca a revenit pe scenă cu ocazia concursului Wings of Strength by Tim Gardner, un turneu IFBBPRO, desfăşurat la Tampa, Florida. Culturista a avut o prestaţie bună, având în vedere că acesta a fost doar al doilea concurs la profesionali. La acest concurs au participat peste 200 de amatori şi peste 200 de profesionişti, totul desfăşurându-se respectând normele în vigoare, stabilite de autorităţile americane.

Sălăjeanca a participat la categoria Figure, acolo unde au fost înscrişi în total 26 de sportivi. Anca s-a clasat pe locul 13.

 “Totul a fost organizat foarte bine. Am purtat mască aproape tot timpul, doar pe scenă am fost fără mască. A fost o competiţie destul de mare, având în vedere că au fost câteva sute de sportive, dar după cum am mai spus, totul s-a desfăşurat bine şi în siguranţă. Nici nu am îndrăznit să visez că voi urca pe asemenea scene prestigioase cu atleţi uimitori. Sunt recunoscătoare pentru asta. Am inima plină de bucurie”.

Anca Ioana Bergen

You may also like

Leave a Comment