Responsive Menu
Add more content here...


La 16 ani, Anamaria Sălăgean este campioană a României cu U Olimpia Cluj

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 79 views
A+A-
Reset

Fotbalista originară din comuna Gârbou, judeţul Sălaj, nu a putut evolua prea mult în acest sezon din cauza unei accidentări. Însă, conducerea clubului a decis ca şi tânăra fotbalistă să primească medalia de campioană, după ce U Olimpia a câştigat un nou titlu în Liga 1 Feminin, dar şi o nouă Cupă a României


U Olimpia Cluj domină competiţiile femimine de fotbal din România. Echipa clujeană este multiplă campioană naţională, dar şi câştigătoare a Cupei României. În acest an, echipa pregătită de Daniel Sima a reuşit din nou eventul şi fiesta a pornit la Cluj.

Din lotul formaţiei clujene face parte şi Anamaria Sălăgean. O tânără de perspectivă din cadrul clubului, care este originară din comuna Gârbou. Sportiva a debutat în urmă cu doi ani în prima ligă, pe vremea când avea doar 15 ani.

În acest sezon, Anamaria nu a putut evolua prea mult din cauza unei accidentări. Însă, conducerea clubului a decis ca şi fotbalista din Sălaj să primească medalia de campioană.

Reamintim faptul că Anamaria Sălăgean a început fotbalul la Rapid Jibou, sub îndrumarea antrenorului Vlad Paşcalău.

S-a remarcat la gruparea din Jibou şi ulterior a făcut pasul spre multipla campioană a României la fotbal feminin, U Olimpia Cluj.

You may also like

Leave a Comment