Responsive Menu
Add more content here...


Analiză de ultimă oră în cadrul Consiliului Politic Județean al PSD Sălaj în contextul pregătirii campaniei electorale

În pregătirile pentru campania electorală care vizează alegerile din acest an, cu referire în principal la cele comasate - europarlamentare și locale din 9 iunie, miercuri, 13 martie 2024, membrii Consiliului Politic Județean al PSD s-au reunit pentru a-și stabili strategiile de campanie precum și alte obiective care țin de ,,bucătăria internă” de partid

by Mihai POP
0 comment 102 views
A+A-
Reset

Astfel, legat de această întâlnire, Ionel Ciunt -Președintele filialei PSD de Sălaj a menționat printre altele:

Astăzi am avut o întâlnire cu membrii Consiliului Politic Județean al PSD, în cadrul căreia am analizat stadiul pregătirii campaniei electorale pentru alegerile europarlamentare și pentru alegerile locale.

Suntem în grafic cu tot ceea ce ne-am propus pentru această perioadă, urmând ca până la finalul acestei săptămâni să stabilim candidații pentru funcția de primar și în cele două – trei comune în care situația trebuie clarificată (comune cu populație preponderent maghiară).

Lista completă cu candidații pentru aceste alegeri va fi anunțată la începutul săptămânii viitoare.
Am constatat o determinare din partea tuturor colegilor pentru a obține un rezultat care să ne plaseze pe prima treaptă a podiumului la competițiile electorale care urmează”. – spune Ionel Ciunt

Desigur, se arată o luptă electorală strânsă și rivalități politice între partide, pe măsura mizei electorale care se întrevede.

You may also like

Leave a Comment