Responsive Menu
Add more content here...


Amplă acţiune a poliţiştilor în Zalău. Au fost verificate aproape 500 de persoane şi peste 300 de autovehicule

Polițiștii rutieri și de ordine publică, din municipiu și județ, au desfășurat joi, câte o acțiune cu efective mărite, în mediul rural și în mediul urban. Activitățile s-au desfășurat în toate localitățile din județ, precum și în municipiu

by Mihai POP
0 comment 1.2K views
A+A-
Reset

Reprezentanţii IPJ Sălaj au anunţat că poliţiştii au desfăşurat joi, 23 mai 2024, mai multe acţiuni de prevenire şi combatere a faptelor antisociale.

În cadrul acțiunii, polițiștii au legitimat 439 de persoane, au verificat 350 de autovehicule, au efectuat 104 testări pentru depistarea consumului de alcool și au verificat nouă societăți comerciale.

Pentru neregulile constatate, polițiștii au aplicat 113 sancțiuni contravenționale, cu amenzi în valoare totală de 18.735 de lei.

Totodată, ca măsură complementară, pentru comiterea unor fapte care atrag suspendarea exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, polițiștii au reținut opt permise de conducere și nouă certificate de înmatriculare.

De asemenea, polițiștii au soluționat 23 de dosare penale și au identificat trei autori de infracțiuni în dosare penale rămase inițial cu autori necunoscuți.

Polițiștii sălăjeni vor desfășura astfel de acțiuni și în perioada următoare, în vedere menținerii unui climat de ordine și siguranță publică, pentru prevenirea producerii evenimentelor rutiere și menținerea unui climat de siguranță de șoselele din județul Sălaj.

”La data de 23 mai a.c., în intervalul orar 07.30 – 13.00, poliţiştii rutieri, de investigații criminale și de ordine publică din cadrul Poliției Municipiului Zalău, împreună cu polițiștii Secției nr. 1 de Poliție Rurală Zalău și alături de luptătorii Serviciului pentru Acțiuni Speciale au desfășurat o acțiune în municipiul Zalău și pe raza de competență a secției, pentru menținerea climatului de ordine și siguranță publică în rândul comunității locale, prevenirea și descurajarea faptelor de natură penală și contravențională, precum și pentru creșterea gradului de siguranță rutieră, dar și depistarea și îndepărtarea din trafic a persoanelor care conduc sub influența băuturilor alcoolice sau a drogurilor, cu viteză excesivă sau neadaptată, care depășesc neregulamentar și, în general, care săvârșesc abateri în trafic de natură să genereze accidente rutiere”, a transmis IPJ Sălaj.

You may also like

Leave a Comment