Responsive Menu
Add more content here...


Amira Filip, cinci medalii la Naţionalele de la Târgu Secuiesc!

by Călin ONICAŞ
0 comment 104 views
A+A-
Reset

Sportiva din Şimleu Silvaniei a cucerit trei medalii de aur, una de argint şi una de bronz la Campionatul Naţional de Karate Shotokan, fiind una dintre remarcatele clubului CS Omega Şimleu la Târgu Secuiesc

Roade bogate pentru CS Omega şi Cercul de Karate de la Palatul Copiilor Zalău Structura Şimleu Silvaniei la Naţionalele de Karate Shotokan ce au avut loc în zilele trecute la Târgu Secuiesc. Toţi cei şapte sportivi deplasaţi la această competiţie de anvergură s-au reîntors acasă cu medalii la gât!

Palmaresul delegaţiei conduse de profesorul Gheorghe Pop este de 24 de medalii, dintre care 16 de aur, 5 de argint şi 3 de bronz.

Una dintre remarcatele grupării de la poalele Măgurii este Amira Antonia Filip, având rezultate excelente. La junioare III (cat. +50 Kg), sportiva în vârstă de 12 ani a obţinut nu mai puţin de cinci medalii, dintre care trei din cel mai strălucitor metal!

La kumite, Amira a cucerit medalia de aur la probele Shobu Nihon şi  Open, dar şi cu echipa de cadete. Tot la kumite, dar la proba Shobu Ippon, şimleuanca a devenit vicecampioană naţională. În fine, la Shobu Sanbon, ea a obţinut bronzul. 

Acum, cele cinci medalii se vor regăsi în vitrina de trofee, alături de cele trei medalii cucerite anul trecut la Campionatul European din Bulgaria (o medalie de argint şi două de bronz) şi cele două medalii cucerite la ediţia de anul trecut la Naţionalele de Karate Shotokan de la Craiova (bronz la kumite).

Pentru aceste rezultate remarcabile, sportiva din Şimleu Silvaniei a ţinut să mulţumească, prin intermediul ziarului, antrenorului Gheorghe Pop, dar şi directorului general de la SIMEX – Dumitru Blaga, care a susţinut deplasarea sportivei la Târgu Secuiesc.

Mai multe pe acest subiect, în ediţia ziarului Sportul Sălăjean de miercuri, 12 iulie.

You may also like

Leave a Comment