Responsive Menu
Add more content here...


FOTO. Elicopterul SMURD şi ambulanța SMURD Sărmășag au intervenit la un accident cu victime petrecut la limita dintre judeţele Sălaj şi Satu Mare

Evenimentul rutier a avut loc ieri după-amiază, pe raza localității Supuru de Jos, iar printre victime se află şi doi minori

by Tiberius NICODA
0 comment 4.2K views
A+A-
Reset

În data de 2 mai 2024, în jurul orelor  14:50, traficul rutier a fost oprit temporar pe Drumul Naţional DN 19A, în zona localității Supuru de Jos, județul Satu Mare.

Aceasta, în urma unui accident produs între un autoturism și un autocamion, soldat cu rănirea mai multor persoane.

Inspectoratul pentru Situații de Urgență SOMEȘ al județului Satu Mare a fost solicitat să intervină la acest accident rutier.

În incident a fost implicat un autoturism și un autocamion.

La fața locului au fost identificate cinci victime, dintre care 2 minori.

În urma evaluării medicale, la fața locului s-a hotărât  ca pasagerii autoturismului, 2 adulți și 2 copii sa fie transportați la Unitatea de Primiri Urgențe Satu Mare de către EPA Tășnad și SMURD TIM, șoferul autocamionului refuzând transportul.

La acest incident au fost alocate două echipaje de pompieri cu o autospecială de intervenție și o ambulanță SMURD din cadrul Punctului de Lucru Tășnad alături de echipajul de Terapie Intensivă Mobilă și SMURD Sărmășag.

Pentru acordarea îngrijirilor medicale în sprijin a fost solicitată o ambulanță SAJ și elicopterul SMURD.

You may also like

Leave a Comment