ALTERNATIVA DREAPTĂ își prezintă programul electoral și în Sălaj

by Tiberius NICODA
0 comment 426 views
A+A-
Reset

Sâmbătă, 3 februarie 2024, cu începere de la ora 11, la Zalău va avea loc prezentarea programului electoral al partidului ALTERNATIVA DREAPTĂ. La eveniment și-au anunțat prezența mai multor lideri locali din mai multe zone ale ţării

Alternativa Dreaptă este un partid de dreapta, lansat în octombrie 2019, și care a fost înființat oficial pe 9 august 2019 prin fuziunea partidelor M10 (fondat de Monica Macovei) și Forța Moldova Traian Rânja. Alternativa Dreaptă este membru al Alianței Conservatorilor și Reformiștilor Europeni.

Programul electoral va fi promovat de către Gavril-Lucian Gal, președintele AD Sălaj, însoțit de mesajul:
“Ai grijă de ce-i al tău!
Ai grijă de România!”.

La această reuniune-eveniment este preconizată participarea a aproximativ 50 de persoane, în calitate de invitați și simpatizanți sau membri ai acestei formaţiuni politice. Printre invitaţi se vor regăsi lideri naţionali şi locali din judeţe din Transilvania.

Invitați speciali la acest eveniment sunt:

– Adela Mîrza – Președinte Alternativa Dreaptă
– Alexandru Radu – vicepreședinte comunicare
– Călin Morariu – Președinte AD Maramureș
– Stelian Andrei – Președinte AD Bistrița-Năsăud
– Călin Herţeg – candidat la Primaria Baia Mare
– Emil Turcut – vicepreședinte

Alternativa Dreaptă își propune să acționeze astfel încât România să devină o democrație constituțională consolidată în care toți cetățenii ei să poată trăi liberi și demni potrivit credințelor și visurilor lor, într-un climat de siguranță și domnie a legii.

Alternativa Dreaptă are ca valori libertatea personală, religioasă, economică, politică. Păstrarea identității și valorilor culturale sunt, de asemenea, printre aceste valori. Familia și credința creștină sunt susținute de Alternativa Dreaptă.

Din dorința de a lupta pentru un viitor prosper pentru ţara noastră în cadrul Uniunii Europene, Partidul Alternativa Dreaptă, membru al ECR PARTY – Partidul Conservatorilor și Reformiștilor Europeni, a adresat o invitație cordială de a discuta cât mai rapid posibilitatea formării unei Alianțe Reformist Conservatoare pentru alegerile europarlamentare din anul 2024, următoarelor formaţiuni politice:

Alianța Național Țărănistă (ANȚ), Alianța Renaşterea Națională (ARN), Alianța pentru Unirea Românilor (AUR), Partidul Forța Dreptei (FD), Liga pentru Deșteptarea României (LIDER), Partidul Mişcarea Populară (PMP), Partidul Național Conservator Român (PNCR), Partidul Național Țărănist Maniu – Mihalache (PNȚ-MM) și Partidul Republican (PR).

You may also like

Leave a Comment

error: Content is protected !!