Responsive Menu
Add more content here...


Alte 3 cazuri de oameni muşcaţi de câine în Sălaj, în ultima săptămână

by Lucy Kallo
0 comment 26 views
A+A-
Reset

Numărul cazurilor de oameni muşcaţi de câine creşte simţitor. Alte noi cazuri de acest gen s-au semnalat şi în Judeţul Sălaj

Din păcate, ştirile despre cazuri de oameni muşcaţi de câine sunt tot mai dese în ultima vreme şi în Judeţul Sălaj.

Un astfel de caz întâlnim în Zalău, unde, un bărbat de 63 de ani din Zalău s-a prezentat în data de 6 decembrie, la Spitalul Judeţean de Urgenţă cu răni superficiale provocate de muşcatura unui câine necunoscut.

Bărbatul a fost diagnosticat cu plăgi superficiale punctiforme la deget şi mâna dreaptă, mai vechi de 24 de ore, provocate de un câine necunoscut. Acesta nu a avut nevoie de internare şi a plecat cu recomandări.

Un alt caz s-a semnalat şi în 7 decembrie, când, un tânăr de 29 de ani a ajuns la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Zalău , fiind muşcat de gamba stângă, de un câine. Tânărul a fost internat la secţia boli infectioase pentru imunizare contra rabiei.

Totodată, în data de 6 decembrie, un tânăr de doar 14 ani din comuna Chieşd s-a prezentat la Spitalul Judeţean din Zalău, cu plagă muşcată de câine, la coapsă şi antebraţul stâng. Tânărul nu a fost nevoit să se interneze, astfel, a părăsit incinta spitalului doar cu recomandări.

Din păcate, toate aceste cazuri sunt multiple.

You may also like

Leave a Comment