Responsive Menu
Add more content here...


Alina Puflea, candidat USR la Primăria comunei Bălan – “Îmi doresc un Bălan frumos, luminos, în care cetățenii să se bucure de bunăstarea pe care și-o doresc de atâta timp”

by Stirile din Salaj
0 comment 351 views
A+A-
Reset

Dragi locuitori ai comunei Bălan,

Sunt Alina Puflea și candidez din partea USR la primăria comunei noastre dragi. Am o experiență vastă în domeniul comerțului alimentar internațional, acumulată de-a lungul a peste 10 ani. În plus, am activat 6 ani în domeniul imobiliar. În calitate de antreprenoare, dețin 4 firme de comerț en gros și 2 firme imobiliare în Franța, precum și una în România.

Sunt soție și mamă a 4 copii, iar după 24 de ani petrecuți în afara țării, am decis să revin pe meleagurile natale cu speranța unui viitor mai bun pentru copiii mei și cu dorința de a moderniza comuna în care m-am născut. Îmi doresc un Bălan frumos, luminos, în care cetățenii să se bucure de bunăstarea pe care și-o doresc de atâta timp.

Obiectivele mele pentru comuna Bălan

  1. Atragerea de investitori în comună: vom identifica și promova oportunitățile locale pentru a atrage investiții. Vom crea un mediu propice pentru afaceri prin simplificarea procedurilor administrative.
  2. Digitalizarea instituțiilor: vom implementa soluții digitale pentru a eficientiza activitatea administrației locale și facilitarea accesului cetățenilor la servicii publice online.
  3. Finalizarea proiectelor de infrastructură începute: vom finaliza lucrările la rețelele de apă și canalizare și vom moderniza și extinderea infrastructurii rutiere.
  4. Îmbunătățirea instituțiilor de învățământ: ridicăm școlile și grădinițele la standarde europene și dotăm unitățile de învățământ cu echipamente moderne și resurse educaționale.
  5. Modernizarea obiectivelor turistice: dezvoltăm și promovăm obiectivele turistice locale pentru a deveni surse de venit pentru comună. Creăm infrastructură turistică adecvată pentru a atrage mai mulți vizitatori.
  6. Susținerea veteranilor din comună: alocăm banii necesari din bugetul comunei pentru îngrijirea cetățenilor vârstnici cu probleme de sănătate, aflați în dificultăți financiare

Împreună putem transforma comuna Bălan într-un loc unde fiecare cetățean să se simtă acasă, unde să trăim într-un mediu modern și prosper. Vă invit să fim parteneri în acest proces de schimbare și să construim împreună un viitor mai bun pentru comuna noastră!

Iar alături de Cosmin Ardelean, candidatul Dreapta Unită pentru Consiliul Județean Sălaj și echipa noastră de candidați la Consiliul Județean Sălaj vom face treabă bună în întreg județul.

#PentruBalan #USR #AlegeriLocale2024 #AlinaPuflea

Material comandat de Partidul Uniunea Salvați România Filiala Salaj (parte a alianței electorale „Alianța Dreapta Unita USR-PMP”) și realizat de operatorul economic SC Personal Adviser Communication SRL. Cod unic de identificare: 21240009

You may also like

Leave a Comment