Responsive Menu
Add more content here...


VIDEO. Alin Prunean – candidat la funcția de primar al Zalăului – aduce în atenția alegătorilor nereguli referitoare la curățenia municipiului

by Tiberius NICODA
0 comment 283 views
A+A-
Reset

După mai bine de două decenii de implicare civică, deputatul sălăjean din partea mișcării REPER – Alin Prunean, asumându-şi o implicare politică pentru viața comunității, și-a depus candidatura pentru funcția de primar la Primăria municipiului Zalău.

A făcut parte dintr-o echipă ce constituia Comunitatea Locală RO100 Zalău, pe care a şi coordonat-o până când a făcut pasul spre politică. A făcut parte din echipa de Coordonatori Regionali PLUS Nord-Vest.

La alegerile din 2020, a fost ales ca deputat de pe listele USR – PLUS. În Parlamentul României, sălăjeanul nostru este membru al Comisiei pentru Agricultură în Camera Deputaţilor, unde s-a zbătut pentru ca agricultura românească să redevină ceea ce a fost odată.

Între timp, l-a urmat pe Dacian Cioloş, iar acum face parte din partidul REPER. În această postură, dar şi ca liderul al acestei formaţiuni politice în Sălaj, deputatul Alin Prunean și-a depus candidatura pentru funcția de primar al municipiului Zalău la alegerile din 9 iunie 2024.

Iată, că într-o serie de postări și de videoclipuri de pe pagina sa de Facebook, Alin Prunean încearcă să conștientizeze locuitorii Zalăului și nu numai, asupra modului în care, după cum spune deputatul, este gestionată incorect problema igienei, curățeniei orașului cu tot ceea ce ține de administrarea sa și de administrația actuală a municipiului.

Aspectele pe care deputatul Alin Prunean le-a prezentat de-a lungul vremii  și le prezintă, cu precădere în ultima perioadă referitor la ceea ce îl nemulțumește ca stare de fapt în municipiul Zalău, au atras și angrenat atenția cetățenilor orașului, cu, care Prunean interacționează atât la fața locului cât și pe rețelele de socializare.

Astfel, în ultimul său videoclip postat pe pagina sa de Facebook, a lansat o provocare, mai bine spus o discuție cu cetățenii Zalăului în care spune:

„Cum vrei să arate orașul în care trăiești și muncești? Te mulțumești cu jumătăți de măsură sau crezi că Zalăul încă nu a atins pragul de dezvoltare dorit? Crezi că e bine așa cum e în prezent sau e loc de și mai bine?” (Lasă un comentariu după ce vizionezi videoclipul.)

În această postare, Alin Prunean dezvăluie  o serie de aspecte negative, la fața locului, străbătând la pas străzile municipiului Zalău, spunând despre curățenia orașului care lasă de dorit,despre igiena locurilor publice, despre  coșurile de gunoi ruginite, murdare,vandalizate și amplasate pe tocmai zona pistelor de biciclete.

Așadar, vizionați ce spune Alin Prunean în postările sale, judecați și trageți concluziile necesare vizavi de problematica pe care acesta o supune atenției publice și implicit  asupra aspectelor pe care candidatul la scaunul de primar al municipiului și le-a propus să le rezolve dacă  îl veți vota și dacă va câștiga să fie el cel care va conduce urbea.

 

You may also like

Leave a Comment