Responsive Menu
Add more content here...


Alin Prunean a lansat „Harta sesizărilor”, o aplicaţie pentru semnalarea neregularităţilor în municipiul Zalău

Chiar dacă aplicaţia a fost lansată de doar câteva zile, Alin Prunean  - candidat la Primăria Zalău din partea partidului REPER -  a  centralizat câteva zeci de sesizări, multe dintre ele fiind deja transmise către Primărie

by Stirile din Salaj
0 comment 157 views
A+A-
Reset

În urmă cu câteva zile, Alin Prunean, deputat de Sălaj şi candidat la Primăria Zalău din partea partidului REPER, a lansat o aplicaţie intitulată Harta sesizărilor pentru semnalarea neregularităţilor în oraşul nostru.

„Am observat de multă vreme că aplicaţia de sesizări a primăriei nu este funcţională. Apoi, am stat de vorbă cu oamenii care mi-au spus că sesizările care totuşi au apucat să fie trimise online nu au fost soluţionate. Aşa că vin cu o aplicaţie de folos celor care vor să fie avertizori în oraşul nostru”, afirmă Alin Prunean.

Aplicaţia este una similară cu cea a primăriei dar, spre deosebire de cea din urmă, este funcţională. Sesizările cetăţenilor sunt transmise către primărie în cel mai scurt timp.

“Dacă primăria nu rezolvă aceste sesizări, vom face presiune pentru soluţionarea lor. Dacă primăria nu ascultă vocea oamenilor, poate ascultă vocea unui partid care, prin reprezentanţii lui, deţine instrumentele legale să ceară rezolvarea problemelor”, mai afirmă candidatul REPER.

Deşi aplicaţia a fost lansată de 4 zile, s-au centralizat peste 20 de sesizări dintre care 12 au fost transmise primăriei.

Aplicaţia Harta sesizărilor poate fi accesată la următorul link: https://sesizeaza.partidulreper.ro/zalau sau scanând codul QR de mai jos.

You may also like

Leave a Comment