Responsive Menu
Add more content here...


Alin Cioban, prezent la un eveniment de marcă în Paris

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 29 views
A+A-
Reset

Membru în Comitetul Executiv FRF, jibouanul a reprezentat România la Convenţia FIFA din capitala Franţei, eveniment la care au participat lideri din lumea fotbalului, a politicii şi a societăţii civile


Parisul a găzduit un eveniment de marcă în perioada 5 – 6 iunie. În capitala Franţei, lideri din lumea fotbalului, a politicii şi a societăţii civile şi-au dat întâlnire pentur a dezbate beneficiile fotbalului asupra persoanelor de sex feminin, dar şi despre ce se poate face pentru dezvoltarea acestui sport.

România a fost reprezentată de jibouanul Alin Cioban, membru în Comitetul Executiv al FRF. La eveniment au fost prezente personalităţi din lumea sportului cum ar fi Roxana Mărăcineanu – Ministrul Sportului din Franţa, precum şi foşti jucători de legendă precum Mikael Silvestre (fost jucător la Manchester United) sau Clarence Seedorf, triplu câştigător al Champions League.

Au fost prezente şi jucătoare de legendă ale fotbalului feminin precum Alex Scott, câştigătoarea Champions League cu Arsenal în sezonul 2006 – 2007 sau Veronica Boquete.

Trebuie menţionat faptul că acest eveniment a avut loc chiar înainte de startul Campionatului Mondial ce are loc în perioada 7 iunie – 7 iulie, în Franţa.

România va fi reprezentată la turneul final de doi arbitri asistenţi. Este vorba despre Mihaela Ţepuşă şi Petruţa Iugulescu.

You may also like

Leave a Comment