Responsive Menu
Add more content here...


Alexandru Pop: ”SCM Zalău a obţinut un punct de moral, însă din cauza unor greşeli individuale am ratat victoria”

by Ionuţ COSTINAŞ
0 comment 29 views
A+A-
Reset

Tehnicianul s-a arătat dezamăgit de faptul că echipa sa a ratat victoria în prelungiri, însă a tras şi concluzii pozitive, fiind mulţumit de atitudinea jucătorilor săi


SCM Zalău a obţinut primul rezultat pozitiv în Liga a III-a şi a remizat pe teren propriu, scor 2 – 2, cu puternica formaţie din judeţul Sibiu – Viitorul Şelimbăr.

Oaspeţii au deschis scorul prin fostul dinamovist Alexandru Curtean, însă SCM Zalău a revenit în joc şi a egalat în prima repriză prin Sebastian Culda.

A fost 1 – 1 la pauză, iar în repriza secundă, SCM a trecut în avantaj, la reuşita lui Răzvan Dulap.

Zălăuanii au sperat la prima victorie, însă în prelungiri, Viitorul Şelimbăr a egalat la o neatenţie în defensiva adversă.

Având în vedere că SCM a fost la câteva zeci de secunde de prima victorie, dar s-a văzut egalată, antrenorul Alexandru Pop s-a arătat dezamăgit de rezultat, însă a tras şi concluzii pozitive, fiind mulţumit de atitudinea jucătorilor săi.

”Sunt foarte dezamăgit că nu am luat cele 3 puncte, dar sunt mulţumit de atitudinea băieţilor. Din cauza unor greşeli individuale am ratat victoria. Ne-am creeat ocazii multe şi din punctul meu de vedere am făcut un joc bun. Păcat de munca copiilor, fiindcă s-au dăruit. Facem greşeli impardonabile şi de 3 – 4 ori am dat mingea la adversar. Aşa şi-au creea cei de la Şelimbăr ocazii. Am arătat mult mai bine decât în primul meci, cu toate că Viitorul Şelimbăr a fost o echipă mult mai bună decât Unirea Dej. Ne-au adus un plus în joc Raul Vitan şi Sebastian Culda şi se vede că au experienţă. Până la urmă este un punct de moral, dar golul din minutul 90+3 putea fi evitat”, ne-a declarat antrenorul Alexandru Pop.

SCM Zalău este ultima clasată, cu -5 puncte, iar în runda următoare va evolua în deplasare la FC Unu Gloria Bistriţa, formaţie care este pe penultimul loc, fără niciun punct.

You may also like

Leave a Comment