Alexandru Pop, rănit într-un accident rutier. Antrenorul de la SCM Zalău a ajuns la spital

by Călin ONICAŞ
0 comment 67 views
A+A-
Reset

În timp ce venea cu bicicleta de la Stadionul Municipal, acolo unde tocmai condusese un antrenament cu grupa sa de juniori republicani A, “Duţu” Pop a fost acroşat de un autoturism şi a fost rănit. Ajuns la spitalul din municipiu, acesta a fost transportat ulterior la o clinică din Cluj-Napoca, unde ieri a suferit o intervenţie chirurgicală la nivelul feţei

Fost fotbalist la echipe titrate precum “U” Cluj, Armătura Zalău sau FC Maramureş Baia Mare, Alexandru Pop a rămas în fenomenul fotbalistic şi după ce şi-a încheiat cariera de jucător. Ani la rând, “Duţu” Pop a fost antrenor la echipele de juniori republicani de la FC Zalău. Ulterior, a făcut parte din staff-ul tehnic de la SCM Zalău, unde a fost antrenor secund şi chiar antrenor principal.

Mai apoi, Alexandru Pop (49 de ani) a fost şeful Centrului de copii şi juniori de la SCM Zalău, iar de doi ani încoace este antrenor la grupele de juniori republicani. În sezonul trecut, sub comanda sa, echipa de juniori Under 19 a ajuns până în sferturile de finală ale Cupei României.

Acroşat de o maşină, în timp ce rula cu bicicleta

Şi în acest sezon, el se ocupă de destinele echipei de juniori mari de la SCM Zalău. Luni după-amiază, el a efectuat un antrenament cu băieţii la Stadionul Municipal.

La final, şi-a luat bicicleta şi a plecat spre casă. În timp ce cobora pe Strada Gheorghe Doja, Duţu Pop a fost implicat într-un eveniment rutier.

Undeva în jurul orei 18.45, el a fost acroşat de un autoturism ce rula dinspre Centru înspre cartierul Brădet. În apropiere de Grădiniţa cu Program Prelungit Nr. 1, maşina condusă de un zălăuan în vârstă de 54 de ani a efectuat un viraj la stânga fără a acorda prioritate de trecere.

În acel moment s-a petrecut nefericitul eveniment. În urma impactului, antrenorul Zalăului a suferit lovituri la nivelul feţei. Se pare că acesta s-ar fi ales cu pomeţii distruşi şi cu fractură de mandibulă.

A suferit o intervenţie chirurgicală la maxilar

Alexandru Pop a primit îngrijiri medicale la faţa locului, după care acesta a fost transportat la secţia UPU SMURD din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Zalău.

În aceeaşi seară, victima a fost transportată la Clinica de Chirurgie Orală şi Maxilo-Faciala de la Cluj-Napoca. În cursul zilei de marţi, 7 noiembrie, el a suferit o intervenţie chirurgicală şi acum se află la terapie intensivă.

Din câte se pare operaţia a fost efectuată cu succes şi totul merge spre bine. Nouă nu ne rămâne decât să îl aşteptăm pe Alexandru Pop să revină cât de repede în iarbă, acolo unde îi este locul!

Sănătate maximă, Duţule!

“Atât conducătorul autoturismului, cât și biciclistul au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ în ambele cazuri. Polițiștii rutieri continuă cercetările în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor și cauzelor producerii accidentului rutier”, a menţionat Ioana Lascău – purtătorul de cuvânt al IPJ, pentru ziarul Sportul Sălăjean.

You may also like

Leave a Comment