Responsive Menu
Add more content here...


Alexandru Pop: “În meciul cu CFR Cluj II, cele 3 puncte sunt vitale pentru SCM Zalău”

by Ionuţ COSTINAŞ
0 comment 25 views
A+A-
Reset

Tehnicianul consideră că partida de sâmbătă are o mare importanţă pentru echipa sa, care are ocazia să ajungă pe plus, în cazul în care va învinge echipa secundă a campioanei României


Patru puncte a obţinut SCM Zalău în cele cinci etape, însă este tot pe minus, fiind trasă în jos de acea penalizare de 6 puncte cu care a început campionatul. Astfel, zălăuanii sunt la -2 în clasamentul Seriei a V-a, dar sâmbătă au ocazia să ajungă pe plus, în cazul unei victorii cu CFR Cluj II.

Sub Meseş vine echipa secundă a campioanei României, cea mai tânără formație din primele trei ligi, care are un parcurs bun în primele cinci etape şi ocupă locul 3.

Chiar dacă are în faţă un adversar dificil, SCM Zalău se gândeşte doar la cele 3 puncte, tehnicianul Alexandru Pop fiind de părere că jocul cu CFR Cluj II are o mare importanţă.

 “CFR Cluj II  este o echipă bună, cu jucători tineri, dar talentaţi, care joacă de mult timp împreună. Este o formaţie omogenă şi vom avea un joc dificil, dar eu am mare încredere în echipa mea. S-a văzut o creştere mare de la joc la joc, iar după multă muncă nu au cum să nu apară şi rezultatele pozitive. Din ce am văzut, CFR II pasează foarte bine şi face presing, dar eu sper să facem un joc bun şi să câştigăm. Cele 3 puncte sunt vitale, fiindcă trec etapele, iar noi suntem tot pe minus. Dacă nu aveam acea depunctare de 6 puncte nu era nicio problemă”, ne-a declarat Alexandru Pop.

Partida dintre SCM Zalău şi CFR Cluj II se dispută sâmbătă, de la ora 17.00, pe Stadionul Municipal din Zalău.

 

You may also like

Leave a Comment