Responsive Menu
Add more content here...


Alexandru Pop, după eşecul de la Bistriţa: „Fotbalul se joacă pe goluri, nu pe numărul de ocazii avute”

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 36 views
A+A-
Reset

În deplasarea din etapa a III-a de la ACS Unu Fotbal Club Gloria, SCM Zalău a suferit un eşec la limită, la capătului unui joc în care zălăuanii au ratat din toate poziţiile, iar bistriţenii au fructificat singura şansă periculoasă avut în repriza secundă


SCM Zalău încă nu a izbutit prima victorie în Liga a III-a. Gruparea care reprezintă judeţul Sălaj la nivelul celui de-al treilea eşalon a suferit un eşec şi a înregistrat o remiză în primele două etape.

Pentru etapa a III-a, zălăuanii s-au deplasat la Bistriţa, pentru duelul cu ACS Unu Fotbal Club Gloria, însă, din păcate, nici de această dată nu a fost să fie.

Deşi SCM Zalău a dominat meciul de la un capăt la celălalt şi sălăjenii şi-au creat numeroase ocazii în ambele reprize, mingea nu a vrut să intre în poartă.

Bine, un rol important a avut şi portarul bistriţenilor, nimeni altul decât Călin Albuţ, portar cu peste 200 de meciuri în Liga 1.

Însă, după cum spune şi antrenorul Alexandru Pop, fotbalul se joacă pe goluri şi nu contează că Zalăul a avut numeroase ocazii, bistriţenii au fructificat una din puţinele şanse pe care şi le-au creat în acel joc şi au obţinut cele trei puncte puse în joc.

“Am dominat meciul de la un capăt la celălalt, dar din păcate, nu am reuşit să câştigăm. Fotbalul se joacă pe goluri, nu pe dominare şi ocazii. Am avut foarte multe şanse de a marcat, dar experienţa lui Albuţ a făcut diferenţa, a făcut un meci foarte bun. Şi, chiar dacă i-am dominat, la finalul jocului ei au fost câştigători. Mare păcat de acest rezultat, pentru că meritam mai mult”, ne-a declarat Alexandru Pop.

În următoarea etapă, SCM Zalău va întâlni pe teren propriu formaţia Avântul Reghin. Partida va avea loc sâmbătă, de la ora 17.00, pe Stadionul Municipal din Zalău.

You may also like

Leave a Comment