Alexandra Prycop, golghetera turneului de la Slatina

by Călin ONICAŞ
0 comment 91 views
A+A-
Reset

Cu 26 de goluri marcate, handbalista de la HC Zalău a fost desemnată cea mai bună marcatoare a turneului internaţional de la Slatina, un turneu pe care gruparea sălăjeană l-a câștigat la finalul săptămânii trecute

În această pauză competiţională, HC Zalău a susţinut mai multe partide amicale şi participă la diferite turnee. În week-end-ul trecut, sălăjencele s-au aflat la startul turneului internaţional de la Slatina, acolo unde au mai participat CSM Slatina, Știința București şi Békéscabai Előre.

E adevărat, adversare mai modeste, dar competiţia a fost una utilă pentru HC Zalău care a câştigat competiţia, reuşind două victorii şi o remiză.

Aceasta, în condiţiile în care formaţia pregătită de Gheorghe Tadici a fost lipsită de patru jucătoare importante. Sârboaica Emilija Lazic şi ucraineanca Andriana Naumenko care participă la Campionatul Mondial, Roberta Stamin a avut un deces în familie, iar Andreea Bujor a fost exclusă din lot.

Chiar dacă a deplasat în Oltenia un lot restrâns, HC Zalău a făcut o figură frumoasă. S-a remarcat în mod special interul Alexandra Prycop. Handbalista în vârstă de 24 de ani a fost “gura de foc” a Zalăului, ucraineanca fiind cea ma bună marcatoare în cele trei partide disputate la Slatina.

În jocul cu Ştiinţa Bucureşti, ea a înscris nu mai puţin de 12 goluri, pentru ca în meciurile cu CSM Slatina şi Békéscabai Előre handbalista să marcheze câte 7 goluri.

Cu un total de 26 de reuşite, Alexandra Prycop a fost desemnată golghetera competiţiei! Moment bun pentru interul de la HC Zalău, care trebuie continuat şi în campionat, acolo unde sălăjencele au o situaţie delicată – antepenultimul atac din Liga Naţională, clasându-se pe locul 13.

Mai multe pe acest subiect, în ediţia ziarului Sportul Sălăjean de miercuri, 13 decembrie.

You may also like

Leave a Comment