Alex Rad, pe locul 2 în etapa a III-a din Campionatul Naţional de Karting

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 47 views
A+A-
Reset

Pilotul sălăjean a urcat pe podium la finalul etapei a III-a din Campionatul Naţional, etapă desfăşurată pe circuitul Speed Kart din Bacău


Alex Rad este singurul pilot licenţiat din judeţul Sălaj şi sportivul care reprezintă România la FIA Academy Trophy, un puternic turneu de karting la care au participat de-a lungul anilor piloţi ce ulterior au făcut pasul spre Formula 1. Acolo speră să ajungă într-o bună zi şi Alex Rad, deşi drumul este unul lung şi  plin de obstacole. Însă, pilotul sălăjean ia totul pas cu pas şi nu se avântă în gânduri măreţe, ci se gândeşte mereu la următoarea cursă. La finele săptămânii trecute, în perioada 30 iunie – 2 iulie, Alex Rad s-a aflat la startul etapei a III-a din Campionatul Naţional de Karting, având o prestaţie foarte bună.

La sesiunea de antrenamente, Alex Rad s-a clasat pe locul 2, iar în calificări a reuşit obţină pole position-ul. Însă, în cursa de duminică avea să piardă primul loc, încheind Finala 1 pe locul 2.

Finala 2 a încheiat-o pe locul 4, însă, punctele cumulate au strâns un total de 33 de puncte, fapt ce l-a propulsat pe locul 2 la finalul etapei din Campionatul Naţional de Karting, după David Cosma Cristofor.

De precizat este faptul că Alex Rad a schimbat în această perioadă echipa şi a trecut de la Borsch Racing la Drinago Racing.

You may also like

Leave a Comment