Alex Rad, medaliat cu argint la Cupa României la karting

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 48 views
A+A-
Reset

Pilotul sălăjean s-a clasat pe locul 2 la ediţia din acest an a Cupei României, poziţie pe care s-a clasat şi în urmă cu doi ani. Anul trecut, micul Lewis Hamilton de Sălaj a obţinut medalia de bronz


Alexandru Rad este pilotul care reprezintă judeţul Sălaj cu brio în competiţiile naţionale şi, mai nou, reprezintă România la FIA Karting Academy Trophy. Sportivul participă în Campionatul Naţional, Karting Masters, dar şi la Cupa României, cea din urmă competiţie desfăşurându-se chiar la finalul săptămânii trecute.

În perioada 22 – 23 aprilie, circuitul AMC Kart din Tunari a găzduit Cupa României, iar Alex  s-a aflat la startul categoriei OK Junior, alături de alţi opt sportivi.

Pilotul nostru a avut o manşă calificativă bună, reuşind o clasare pe locul 3, poziţie de pe care a pornit şi în grila de start.

Ulterior, în cele trei manşe de concurs, micul Lewis Hamilton de Sălaj a recuperat şi a reuşit să urce o poziţie în clasament. Puştiul sălăjean a încheiat competiţia pe locul 2, în spatele lui David Cosma Cristofor.

Este al treilea podium reuşit de Alex Rad la Cupa României, după ce a obţinut medalia de argint în urmă cu doi ani, la o categorie de vârstă inferioară, şi medalia de bronz la ediţia de anul trecut.

Alexandru Rad se pregăteşte alături de echipa Borsch Racing. 

You may also like

Leave a Comment