Responsive Menu
Add more content here...


Alex Rad încheie pe locul 6 în etapa a II-a din Campionatul Naţional de Karting

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 70 views
A+A-
Reset

Pilotul nostru s-a clasat pe locul 5 în Finala 1, după ce a recuperat patru poziţii pe grilă. Din păcate, în Finala 2, Alex a pierdut două locuri. Însă, pentru aceste performanţe, sălăjeanul a primit 20 de puncte în clasament şi se menţine pe locul 5 la general


Alex Rad are parte de o concurenţă acerbă în Campionatul Naţional de Karting. La fiecare cursă, duelurile de la OKJ sunt interesante şi palpitante.

Cu toate acestea, chiar dacă nu are experienţa celorlalţi piloţi, Alex reuşeşte să se menţină în top şi a terminat în primii 6 şi în cursa din etapa a II-a, acumulând alte 20 de puncte, după 21 de puncte cucerite în prima etapă. După două etape desfăşurate, pilotul nostru se află pe locul 5 în clasamentul general.

Revenind un pic la etapa a II-a, desfăşurată pe circuitul SKAT Kart din Târgu Secuiesc, să spunem că Alex a făcut o cursă foarte bună în Finala 1, în care a câştigat nu mai puţin de patru poziţii, terminând cursa pe locul 5.

Din păcate, în Finala 2 a pierdut două poziţii şi a terminat pe locul 7. Însă, pentru aceste performanţe, pilotul nostru a primit 20 de puncte. Etapa a III-a din Campionatul Naţional de Karting va avea loc în perioada 1 – 3 iulie, pe circuitul Speed Kart din Bacău.

Cu o săptămână înainte de acel eveniment, în perioada 24 – 26 iunie este programată şi etapa a IV-a din circuitul Karting Masters, unde Alex Rad mai concurează.

“Am făcut lucruri magice, am făcut şi greşeli. A fost un amestec de extaz şi dezamăgire. În final, am terminat pe poziţia a şasea într-o categorie cu piloţi excepţionali. Acest rezultat mă menţine pe locul 5 în Campionatul Naţional”, a fost reacţia lui Alex Rad, pilotul care l-a final a mai adăugat: “Cum zicea unul dintre cei mai mari piloţi zilele trecute <It hurts again. But I’ll never give up>”, citându-l pe Charles Leclerc, pilotul Scuderiei Ferrari, după dezastrul de la Baku, când a fost nevoit să se retragă din cauza unor probleme la motor. Eşecul lui Leclerc l-a îndepărtat şi mai mult pe pilotul monegasc de liderul Max Verstappen, campionul mondial en-titre.

You may also like

Leave a Comment