Responsive Menu
Add more content here...


Alex Rad câştigă Cupa României la karting

După mai multe clasări pe podium, pilotul sălăjean reuşeşte să termine pe locul 1 la Cupa României, competiţie desfăşurată la finele săptămânii trecute, pe circuitul Prejmer Raceway din judeţul Braşov

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 365 views
A+A-
Reset

Alexandru Rad s-a remarcat încă de la începuturile sale în karting, reuşind chiar să devină vicecampion în mai multe rânduri, fie că vorbim de Karting Master, Campionat Naţional sau Cupa României. Însă, anul 2024 începe diferit pentru pilotul nostru care tocmai a câştigat Cupa României.

În perioada 19 – 21 aprilie, pe circuitul Prejmer Raceway din judeţul Braşov a avut loc Cupa României la karting, competiţie ce a adunat la start peste 100 de piloţi din România, Ucraina, Republica Moldova şi Bulgaria.

Alex Rad a concurat la categoria Junior Rotax, categorie la care au fost înscrişi 13 piloţi în total.

Sălăjeanul a fost mereu pe primul loc, fie că vorbim de antrenamente, calificări sau cursa în sine. Astfel, Alex Rad câştigă Cupa României la karting şi are un moral bun pentru următoarele competiţii majore din calendarul naţional şi internaţional.

Vorbim de Campionatul Naţional de Karting, dar şi de FIA Karting Academy Trophy, turneu internaţional unde Alex Rad a fost desemnat să reprezinte România, pentru al doilea an la rând.

You may also like

Leave a Comment