Alex Rad urcă pe podium la Campionatul Naţional de Karting

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 90 views
A+A-
Reset

În perioada 4 – 6 august, pe circuitul SKAT KART din Tg. Secuiesc a avut loc etapa a IV-a din Campionatul Naţional, etapă la care Alex Rad a reuşit să termine cursa pe locul 3


Pilotul sălăjean Alex Rad continuă să aibă prestaţii foarte bune în cadrul Campionatului Naţional de Karting. În perioada 4 – 6 august, pe circuitul SKAT KART din Tg. Secuiesc, judeţul Covasna, a avut loc etapa a IV-a din cadrul Campionatului Naţional.

CS Skat Kart a organizat etapa, sub egida Federaţiei Române de Karting. Deşi este Campionatul Naţional, în competiţie participă şi sportivi din Ucraina sau Bulgaria, astfel că întrecerea este una acerbă.Chiar şi aşa, puştiul sălăjean se descurcă excelent, iar la ultima etapă a reuşit să urce din nou pe podium.

Sportivul legitimat la Drinago Racing s-a clasat pe locul 5 în urma sesiunilor de calificări.

Însă, în Finala 1, Alex Rad a reuşit să câştige încă două poziţii şi a ajuns pe locul 3, în spatele ucraineanului Lev Grutogolov şi a lui David Cosma-Cristofor. În Finala 2, Rad a trecut de Cosma-Cristofor şi a încheiat pe locul 2, dar cel din urmă a avut cel mai bun tur.

Astfel, deşi ambii au obţinut 36 de puncte, Alex Rad s-a clasat pe 3, Cosma-Cristofor pe 2, iar etapa de la Junior OKJ a fost câştigată de ucraineanul Lev Grutogolov.

You may also like

Leave a Comment